Cum putem alege lacul de unghii ideal

Pentru ca orice doamna si domnisoara isi doreste sa se poata bucura de manichiura eleganta si frumoasa, echipa JANET NAILS iti vine in ajutor cu gama de lacuri de unghii profesionale care sa iti asigure un plus de eleganta.

Dar ce faci cand trebuie sa alegi lacul de unghii care sa se potriveasca perfect cu manichiura ta si piele ta?

Poti sa iti alegi lacul de unghii dupa culoarea pielii tale, dar si dupa evenimentul sau ocazia la care vei participa – daca iti doresti sa iti asortezi unghiile in sezonul primavara-vara – iti recomandam sa alegi culori fresh de flori – iar iarna in sezonul rece alege culorile inchise.

Trendurile si moda in manichiura se schimba constant cu trecerea sezoanelor, in acest fel tu va trebuie sa schimbi culoarea lacului de unghii.

Este important sa alegi lacul si dupa culoarea pielii tale pentru o mai buna combinatie a pielii cu manichiura finala.

Daca piele ta este mai bronzata, atunci iti recomandam sa alegi culorile portocalii, maro-spre-auriu, rosu pentru o potrivire de nota 10.

Daca pielea ta este mai deschisa, atunci alege lacul de unghii inchis care sa fie in contrast cu culoarea pielii tale – astfel recomandam lacuri de unghii cu nuante visinii si de cafea.

Pentru ca manichiura ta sa faca o impresie buna si sa se potriveasca bine cu evenimentul la care participi – opteaza pentru culori mai neutre care sa nu atraga mult atentia interlocutorului.

Daca iti doresti sa ai o alura mai eleganta si care sa iti ofere incredere, alege lacuri de unghii cu texturi transparente si laptoase.

Poti combina lacul de unghii rosu intens cu rujul de buze de aceeasi culoare.

Orice doamna si domnisoara doreste sa aiba manichiura in nuante vii, mai intense si care sa atraga atentia. De aceea ne uitam foarte mult la poze cu nailart pe Instagram si ne dorim sa avem si noi unghii elegante si frumoase.

Daca vrei sa ai o manichiura de nota 10 care sa impresioneze persoanele din jur, este important sa alegi un lac de unghii de calitate de la Janet Nails. Astfel pe site-ul nostru gasesti o gama variata de lacuri si geluri de unghii profesionale care sa iti permita sa ai o manichiura de nota 10.

Trebuie sa ai in evidenta ca lacul de unghii sa fortifice cat mai bine unghia si sa fie de calitate ridicata pentru a asigura un plus de protectie.

Te invitam sa descoperi si gama de geluri de unghii de calitate Janet Nails care sa iti permita sa ai o manichiura de nota 10.

Posted in

janetnails

Expert in Marketing Online - SEO Specialist,Adwords Certificated

Leave a Reply

Your email address will not be published.