Cum alegi cele mai bune uniforme medicale. Specialistii te sfatuiesc!

A lucra intr-un spital sau intr-un cabinet medical, indiferent de natura acestuia este extrem de dificil, din cauza numeroaselor provocari care apar in fiecare zi. Personalul medical trebuie sa acorde o atentie deosebita si uniformelor pe care le poarta, intrucat aceste elemente pot cantari foarte mult in ceea ce priveste protectia oferita persoanelor cu care intra in contact. Pentru a sti exact care sunt detaliile la care sa fie atente, persoanele care sunt in cautarea unor uniforme antimicrobiene, trebuie sa citeasca randurile urmatoare.

Materialul

Pentru inceput, materialul din care sunt realizate piesele vestimentare care pot fi purtate de catre personalul medical este cel mai important. Acesta trebuie sa fie unul confortabil, care sa lase pielea sa respire pe parcursul turelor foarte lungi si, in acelasi timp, trebuie sa fie tratat in mod corespunzator, astfel incat sa respinga bacteriile emanate in general de catre pacienti. Bine de stiut este si faptul ca materialul din care sunt realizate uniformele nu trebuie sa fie nici prea subtire si nici prea gros, astfel incat sa ofere asistentelor si asistentilor starea de bine de care au nevoie, pentru a se putea concentra pe problemele bolnavilor.

Culoarea

Culoarea este si ea importanta in materie de uniforme medicale. Recomandat este ca personalul din spitale sau cabinete medicale sa aleaga nuante vesele, care sa inspire o stare pozitiva si care sa faca pacientii sa zambeasca, macar putin. Gama cromatica este foarte importanta pentru psihic, intrucat reuseste, de cele mai multe ori, sa influenteze intr-un mod frumos chiar si cele mai triste persoane.

Lungimea

Ocupati mereu, uneori fiind chiar obligati sa alerge dintr-un salon in altul, asistentii si asistentele trebuie sa poarte uniforme care sa se potriveasca foarte bine muncii pe care o desfasoara. Ideal este ca bluzele sa aiba maneci scurte, pentru a permite lejeritate in miscare, iar pantalonii sa fie lungi, insa suficient de largi, pentru a permite personalului sa se deplaseze repede. Daca este nevoie, in serile racoroase, asistentele si asistentii pot purta pe deasupra halate. Astfel de modele se pot gasi foarte usor pe site-ul http://www.medifashion.ro/.

Cele mai bune uniforme antimicrobiene | uniforme medicale Disney | www.medifashion.ro

uniforme antimicrobiene

Modelul

In ciuda faptului ca lucreaza in spitale sau cabinete, personalul medical nu trebuie sa se limiteze la modele anoste de uniforme. De pilda, optarea pentru uniforme medicale Disney, care sunt vii, colorate si amuzante, reprezinta o alegere inspirata, mai ales in situatia in care pacientii sunt copii sau tineri. Medicii si asistentii trebuie sa faca tot posibilul pentru a fi cat mai aproape de cei pe care ii trateaza, din toate punctele de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.