Criterii de alegere a celei mai bune case de marcat

Noile case de marcat ofera firmelor o serie de avantaje considerabile. Persoanele interesate de achizitionarea unei case de marcat ar trebui sa citeasca ghidurile speciale pentru a determina care este cel mai potrivt model de case de marcat pentru afacerea respectiva.

In mod similar, cei care cauta case de marcat in Bucuresti sau case de marcat in Galati, trebuie sa tina cont de urmatoarele criterii de achizitie:

Dimensiunea afacerii

Tipul de aparat difera in mod semnificativ in functie de tipul de afacere si de dimensiunea pe care o are inventarul, dar si de planurile facute pentru anii urmatori. In cazul in care afacerea este de dimensiuni mari si se preconizeaza cresteri, este recomandat sa fie cumparat un model complex. Casele de marcat cu scanner si cu sistem POS sunt cele mai utile.

In cazul in care este vorba despre un business mic, care are sub 100 de produse, cea mai buna alegere este o varianta simpla, mai ieftina, si care functioneaza cu ajutorul unei baze de coduri de produs, pentru ca investitia mare nu se justifica. De obicei, casele cu POS sunt utile, pentru ca in majoritate clientii apreciaza atunci cand pot sa plateasca folosind cardul.

Locul in care se desfasoara tranzactiile

Din punctul acesta de vedere, oferta existenta pe piata se va imparti intre casele de marcat fixe si variantele lor mobile. Mai exact, in magazinele care au amplasamentul stabil, se poate alege o casa de marcat standard, in timp ce, in cazul comertului ambulant, o casa de marcat ar trebui sa se poata alimenta cu baterie.

Numarul de bonuri tiparite zilnic, estimativ

In cazul in care este vorba despre o afacere mai exclusivista sau atunci cand firma functioneaza pe programari si numarul de bonuri nu este mai mare de 50, o alegere optima este o casa de marcat care tine un jurnal electronic. In cazul in care firma are un numar mai mare de clienti, din ratiuni practice, pentru ca situatia contabila sa fie mai clara, se poate alege o casa de marcat cu rola tiparita.

Inventarul

Exista ceva diferente intre casa de marcat dintr-un petshop si cea din supermarket. Aceasta diferenta se poate vedea in numarul de produse care sunt intregistrate – PLU, in termeni de contabilitate. Fiecare produs existent pe raft va trebui sa aiba un cod care il va face usor de recunoscut in casa de marcat. Pe bon nu apare denumirea iaurt, ci brandul ales. Sunt si modele care permit sa fie introduse in sistem mai multe zeci de produse, iar unele case de marcat pot memora sute de produse. Variantele performante permit inregistrarea stocurilor formate din mii de produse.

Interfata

Unele case de marcat permit conectarea la calculator sau prin USB. Acest lucru ajuta mult la introducerea de articole noi in casele de marcat. Se poate verifica daca modelul ales are un sistem de conectare POS. De asemenea, programele de gestiune trebuie sa fie compatibile cu casa de marcat, motiv pentru care este recomandata analiza inaintea cumpararii.

Daca sunteti in cautare de case de marcat accesati site-ul https://casedemarcat.eu pentru a va alege casa de marcat potrivita afecerii d-voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.