Cele cinci limbaje ale iubirii

Gary Demonte Chapman s-a nascut la 10 ianuarie 1938 si este autorul seriei ”Cele 5 limbaje ale iubirii”. Este absolvent al Institutului Biblic Moody si detine o diploma de licenta in domeniul artelor si masterat in antropologie de la Colegiul Wheaton si de la Universitatea Wake Forest. De asemenea, a obtinut si alte diplome de masterat in educatie religioasa si filosofie.

In timp ce se pregatea sa inceapa un stagiu de misionar in Nigeria, sotia lui se imbolnaveste, asa ca renunta la planul lui si incepe sa-si investeasca timpul in consilierea de cuplu si familie din cadrul bisericii. Asa apare si prima sa carte, dupa care vor urma si multe altele din aceeasi serie: ”Cele 5 limbaje ale iubirii”. Cartea a fost vanduta in 11 milioane de exemplare in limba engleza, insa a fost tradusa in alte 49 de limbi, iar editia din 2015 se situeaza in topul primelor 100 de carti vandute pe Amazon.

Gary Chapman este cunoscut pentru conceptul dezvoltat si sustinut, acela de a ajuta oamenii sa exprime si sa primeasca dragoste in propriul limbaj: cuvinte de apreciere, timp de calitate, cadouri, servicii sau atingere fizica. Chapman sustine ca, desi fiecare om isi exprima dragostea in toate limbajele enumerate, unii prefera mai mult un anumit limbaj, in timp ce partenerul s-ar putea sa prefere total altul.

Acest autor a scris si despre limbajele de dragoste ale copiilor, adolescentilor si ale adultilor singuri, avand chiar si o versiune speciala pentru barbati. Chapman calatoreste in lume, prezentand seminarii despre casatorie, familie si relatii, insa are la activ si emisiuni de radio si TV la care a participat cu succes.

Pe langa conceptele descrise la nivel teoretic si practic, in carte exista scurte chestionare care pot fi completate pentru a descoperi propriul limbaj al iubirii sau pentru a-l defini mai bine pe cel a partenerului. Aceasta carte este un instrument extraordinar de util in orice familie si relatie de cuplu.

Achizitii de carti | www.anticariat-carti.com

Daca o detineti si v-a fost de ajutor, poate doriti sa o vindeti spre folosul altora. Cumpar carti in regim de anticariat, vechi sau noi, uzate sau bine pastrate, pentru a suplimenta stocurile unui anticariat din Bucuresti. Fac achizitii de carti in orice zi a saptamani! Daca aveti carti de vanzare, accesati http://www.anticariat-carti.com/ si dati-ne de stire despre acest lucru!

Leave a Reply

Your email address will not be published.