Alegerea corecta a somierei de pat

Pentru ca tu sa te poti bucura de un somn linistit si sanatos in care sa te poti odihnii dupa o zi lunga de munca, echipa Protege Parol iti vine in ajutor cu gama de somiere de pat de calitate ridicata de la producatorul celebru si de renume din Italia – Novarim.

Somiera are un rol de a mentine corect pozitia corpului in timpul somnului pentru o odihna buna si un somn linistit. Aceasta trebuie sa se potriveasca impreuna cu salteaua si patul si sa iti sustina corect corpul. Astfel tu vei avea la final un confort sanatos si vei avea parte de odihna.

Somiera bine aleasa, se va potrivi cu salteaua ta, dar trebuie sa stim cu alegem acea somiera. Rolul oricarei somiere este sa sustina salteaua si sa ii scoata in evidenta calitatiile. Somiera potrivita nu doar sustine greutatea saltelei si va prelua toata greutatea corpului asupra saltelei pentru o senzatie de confort si odihna.

Sunt mai multe tipuri de somiere din care poti alege printre care gasim – somiera fixa care are rolul de a se potrivi cu salteaua.

Mai gasim somiera cu arc care poate sa fie combinata cu o saltea fie impachetata fie cu arc. Aceasta somiera este realizata din arcuri, fiind fixata pe cadre de lemn cu fibre si spuma.

Ea va asigura o sustinere buna a corpului si aleasa si combinata cu o saltea de calitate ridicata va oferi o senzatie de confort si eleganta.

Astfel salteaua se va adapta foarte bine la conturul corpului si ofera senzatia aceea de moale.

Mai gasim o somiera cu lamele elastice care ofera o adaptabilitate si sustinere perfecta pentru o saltea memoryfoam sau din latex. Stabilitatea somierei este datorata ansamblului ei si lamelelor rezistente care nu permit existenta vibratiei si miscarilor care sunt amortizate.

Protege Parol iti vine in ajutor cu mai multe tipuri de somiere precum:

 

– somiere metalice de pat

 

– somiere electrice de pat

 

– somiere rabatabile de pat

Leave a Reply

Your email address will not be published.