Ce trebuie sa stii atunci cand cauti spatii de birouri in Bucuresti?

Reprezentantii afacerilor la inceput de drum sau ai afacerilor cu experienta, recunoscute in intreaga tara, care cauta spatii de birouri in Bucuresti  de inchiriat trebuie sa aiba in vedere anumite aspecte pentru a fi siguri ca fac o investitie buna.

Exista deopotriva birouri de inchiriat in zona Politehnica pentru cei interesati sa gaseasca un spatiu in aceasta zona, precum si in alte zone ale capitalei.

Criterii importante pe baza carora se inchiriaza spatii de birouri in Bucuresti

Cel mai important criteriu al celor care doresc sa inchirieze spatii de birouri in Bucuresti este bugetul. Fiecare administrator al companiilor se ghideaza dupa banii pe care ii are la dispozitie pentru a inchiria un spatiu de birouri, insa conteaza foarte mult si amplasarea acestuia. Unii administratori ai business-urilor cauta spatii de birouri in centrul capitalei, in timp ce altii cauta mai la periferie. In functie de necesitatea de a fi usor accesibile clientilor si  angajatilor, dar si de apropierea fata de sediul central al companiei, oamenii isi indreapta atentia catre un anumit spatiu de birouri din capitala.

Din ce in ce mai mare este cererea de spatii office, iar clasificarea cladirilor de acest tip este un aspect important de luat in calcul de catre companii atunci cand aleg sa inchirieze. Pentru ca piata imobiliara este din ce in ce mai des solicitata, iar clientii nu cunosc criteriile de clasificare a cladirilor de birouri, specialistii recomanda acestora sa se ia dupa criteriile exprimate de Asociatia Internationala A Proprietarilor Si Administratorilor de Cladiri pentru a face o clasificare corecta.

Cladirile de birouri din Bucuresti si din toata tara se impart in trei mari clase: A, B si C. Unii adminstratori iau in calcul si inchirierea unor vile sau a unor apartamente de bloc pe care sa le transforme in birouri, desi aceasta nu este cea mai buna varianta. Cladirea de clasa A este cea mai des solicitata de catre persoanele care doresc sa inchirieze un spatiu de birouri. Aceasta are de regula locatie centrala sau ultracentrala, vizibilitate ridicata si acces foarte facil.

Cladirea de birouri de clasa A are o suprafata totala de peste 10000 de metri patrati si o suprafata pe nivel de 1000 metri patrati. Aceste cladiri au lifturi moderne, sisteme de ventilatie si de climatizare, plafoane suspendate si spatii de parcare si sunt in general alegerea companiilor care doresc sa isi creeze un renume pe piata si pentru care imaginea dobandita sau dorita ii obliga sa se alinieze la standarde internationale.

Cladirile clasa B sau C sunt situate in zone mai marginase, semicentrale si sunt dedicate companiilor mici si mijlocii care cauta spatii pentru care sa nu plateasca o chirie exagerata, spatii in care sa isi desfasoare strict activitatile administrative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.