Carti mai vechi si mai noi in regim de anticariat cumparate, indiferent de cantitate

Cine spune ca din carti nu se pot face bani? Cine spune ca o carte nu mai valoreaza nimic in ziua de azi, mai ales daca este deja rasfoita si chiar ingalbenita de trecerea timpului? Cartile sunt foarte valoroase! Noi sau vechi, rasfoite sau in tipla, cartile pot fi vandute pentru cativa lei sau cateva zeci de lei, pot fi vandute separat sau impreuna cu alte cateva zeci sau sute de exemplare. Echipa de cumparatori de carti vechi, http://cumparcarti.ro/ ofera vanzatorilor nu numai oportunitatea de a-si elibera biblioteca fara a face macar efortul de a cara o carte ci si oportunitatea de a-si rotunji astfel veniturile.

Pot chema echipa pentru cateva carti? Dar pentru cateva sute de carti?

Raspunsurile la aceste intrebari sunt “Da” si “Cu siguranta ca da”. Indiferent de cantitatea detinuta, vanzatorii isi pot comercializa cartile atat separat cat si sub forma de pachete. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa se decida, din lista de anticariate care cumpara carti, asupra celui care face o oferta foarte buna si care trimite echipa acasa la vanzator pentru a-i elibera spatiul de cartile pe care nu le mai rasfoieste si considera ca nu ii mai folosesc.

Aceasta echipa va stabili o intalnire, va raspunde prompt in cazul in care este chemata de urgenta pentru ca proprietarii se muta sau au nevoie de bani, isi va respecta intru totul indatoririle, va evalua cartile si va oferi un pret corect, urmand a transporta pana la masina sacosele sau sacii cu carti achizitionate.

Evaluarea cartilor este foarte importanta pentru stabilirea pretului. Cartile bune, fara foi lipsa, care nu sunt ingalbenite sau detriorate de timp si inca mai au copertile intregi si lucioase primesc un pret mult mai bun decat cele care prezinta vizibile defecte si urme de uzura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.