Apartamentele noi din 13 Septembrie de la NovumInvest.ro sunt cea mai buna alegere pentru tineri

Apartametele noi din 13 Septembrie propuse de catre dezvoltatorul imobiliar pentru Bucuresti Novum Invest sunt cea mai buna optiune pentru tinerii care doresc sa isi faca un camin al lor. Astfel, cei interesati de achizitionarea unui apartament nou in sectorul 5 al Capitalei, pot lua legatura cu specialistii de la Novum Invest, care le vor propune doar apartamente noi de vanzare in Bucuresti cu toate facilitatile incluse, pentru ca fiecare client in parte trebuie sa fie multumit de alegerea facuta.

Locuintele noi din 13 Septembrie: un vis implinit

apartamente noi 13 Septembrie

Locuintele noi din 13 Septembrie exista pentru a indeplini visele celor mai multi care doresc sa se mute in Bucuresti, dar se tem ca ar putea gasi un apartament cu probleme. Insa, NovumInvest.ro nu isi permite sa greseasca, avand respect pentru orice client interesat de ofertele sale imobiliare. Apartamentele noi din sectorul 5 Bucuresti fac parte dintr-un nou proiect demarat in Capitala, de catre Novum Invest.

Printre marile avantaje oferite de devoltatorul imobiliar Novum Invest, la achizitionarea unui apartament nou aflat de vanzare in Bucuresti, se numara si urmatoarele:

  • Calitatea cu care Novum Invest deja si-a obisnuit clientii se regaseste si in acest proiect. Novum Invest nu face rabat de la calitate, oferindu-le clientilor sai cele mai bune variante de locuinte noi.
  • Apartamentele noi din 13 Septembrie se afla in apropierea centrelor comerciale, ale magazinelor de cartier, ale zonelor de interes imediat, precum spitale si clinici, dar si scoli sau gradinite, pentru cei mici. Mai ales ca, in locuintele noi tind sa se mute tinerii, este de luat in calcul faptul ca, intr-o zi un copil sau mai multi vor veni si este nevoie de spatiu si pentru ei.

apartamente noi sector 5

  • Cu peste 7 ani de experienta in domeniu, NovumInvest.ro prezinta apartamente noi in sectorul 5 care indeplinesc toate conditiile de calitate pe care cineva si le-ar putea dori. Apartamentele sunt moderne, elegante si extrem de primitoare.
  • Structura de rezistenta de la apartamentele noi din 13 Septembrie este una puternic consolidata, oferindu-le locuintelor stabilitate la solicitarile dinamice, statice ori de natura seismica.

Apartament nou in 13 Septembrie si… finisaje interioare asa cum vrei

Novum Invest vine cu o propunere pe care nimeni nu o poate refuza, si anume aceea de a-ti oferi posibilitatea ca finisajele interioare sa le alegi tu. Astfel, nu vei fi nemultumit de ceea ce primesti, ci vei face totul pe gustul tau. Pentru acestea, Novum Invest garanteaza o calitate exceptionala si o fiabilitate care face o adevarata concurenta altor apartamente noi din sectorul 5.

Pentru finisajele interioare, se folosesc materiale de cea mai buna calitate, la fel de calitative precum materialele de constructii folosite la intreg apartamentul ales de tine. Mai mult, apartamentele din 13 Septembrie de la NovumInvest.ro sunt echipate cu sisteme sanitare si termice proprii, ceea ce constituie un adevarat plus, pe piata de profil.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul oficial NovumInvest.ro sau sa scrieti pe adresa de e-mail office@novuminvest.ro. De asemenea, pentru alte detalii, puteti sa sunati la unul dintre cele doua numere de telefon puse la dispozitia dvs., si anume: 0723 551 494 sau 0722 434 557.

dezvoltator imobiliar

Leave a Reply

Your email address will not be published.