Aparat dentar pentru un zâmbet de invidiat

Pentru milioanele de oameni care s-au născut cu dinți nealiniați ori defectuos crescuți, aparatul dentar reprezintă soluția optimă pentru a-i îndrepta și a-i face mai atractivi. Acesta nu reprezintă o achiziție foarte ieftină, însă este de dorit să-l utilizați în cazul în care doriți să aveți un zâmbet cu adevărat frumos și să aveți mai multă încredere în dumneavoastră.

PlazaDent este un cabinet stomatologic in sectorul 6 care vă va oferi serviciile necesare pentru a vă ajuta în redobândirea unui zâmbet frumos și natural. Ortodontia este specializarea medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare, ajutându-vă, prin aplicarea unui aparat dentar ieftin, să vă redobândiți zâmbetul.

Un aparat dentar poate fi de mai multe feluri, pornind de la modelele fixe sau mobile, vizibile sau invizibile, fiind recomandate de către medicii dentiști pentru fiecare caz in parte. Importanța realinierii dinților, mușchilor și influențarea creșterii maxilarelor reprezintă un punct forte în încercarea de a reobține un zâmbet frumos și deosebit.

Această echipă de medici dentiști este profesionistă și va ști să rezolve fiecare caz în parte, fie că e vorba de dinți ”rotiți” față de axul normal, dinți prea în față sau în spate în raport cu poziția normală pe arcadă .

Aparate dentare ieftine

Clinica poate oferi aparate dentare la un preț rezonabil, deoarece interesul nostru este să facem pacienții fericiți și să fie mulțumiți de serviciile oferite. Reducerea prețurilor se realizează în funcție de dificultatea operației și de complexitatea lucrării cerute de pacient.

În cadrul acestei firme, veți găsi un personal calificat și responsabil, cu mulți ani de experiență, care vor realiza investigații radiologice la cea mai înaltă rezoluție și calitate din București, sector 6. În plus, pacienții vor beneficia de programe computerizate pentru implantologie și ortodontie, realizând o lucrare complexă cu multă ușurință și o dexteritate vizibilă.

Ofertele acestei luni în privința aparatelor dentare sunt de 320 euro (1489 lei), facilitându-i pacientului accesul într-o lume în care importanța danturii este foarte mare.

Cele mai cunoscute aparate dentare sunt cele metalice, componentele lui fiind realizate din oțel de calitate, pacienții putând opta pentru elastice colorate pentru a înveseli ”design-ul”, în cazul copiilor.

Montarea lui va dura în jur de 60 de minute, avantajele lui fiind rezistența, eficacitatea în prevenirea anomaliilor dentare și prețul mult mai mic față de alte tipuri de aparate dentare. Ca principal dezavantaj regăsit în utilizarea și montarea lui este vizibilitatea evidentă.

Printre aceste modele, mai putem număra aparatul dentar ceramic, aparatul ortodontic Speed, care prezintă o tehnică de accelerare a procesului de îndreptare a dinților, precum și aparatul dentar lingual sau invizbil, ceea ce va conferi libertatea ca pacientul să nu se simtă stânjenit.

Pentru o programare se poate accesat site-ul https://plazadent.ro/ .

Indiferent de modelul ales, important este ca pacientul să conștientizeze importanța acestui aspect, care ține de esteticul dinților, conferind o semnificație aparte acestui aspect fizic, întrucât fizicul întotdeauna va condiționa psihicul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.