Afla totul despre utilitatea microfoanelor spion

În funcție de caz, pentru ascultare pot fi utilizate o mare varietate de microfoane spion. Ca de obicei, acestea sunt împărțite în dispozitive folosite pentru ascultarea la distanță, sau pentru operaţiuni de succes, trebuie să fie mai aproape de obiect. Microfoanele spion sunt disponibile comercial, în magazinul online smtsol.ro. Obținerea informațiilor de care ai nevoie la timp, este cheia succesului și a conștientizării. Foarte des, există situații în care trebuie afli anumite secrete, informaţii etc. În acest caz, ai nevoie de ajutorul mijloacelor tehnice, cu alte cuvinte, de microfoane spion. Dispozitivele ascunse pentru aflarea informațiilor importante pentru tine, sunt denumite microfoane spion integrate. Echipamentele pentru conectarea prin cablu sunt de diferite tipuri, pentru încăpere, pentru telefon etc.

Microfoane spion – Tipuri

Cu un astfel de dispozitiv poţi asculta conversațiile care conțin informații personale confidențiale. Microfoanele spion evoluează odată cu dezvoltarea tehnică, ceea ce înseamnă că dispozitivele moderne sunt din ce în ce mai puternice. Este din ce în ce mai dificil să detecteze erori fără ajutorul mijloacelor tehnice. Detectoarele de câmp sunt instrumente universale care pot fi instalate într-o cameră. Spre exemplu, astfel de dispozitive sunt cele integrate în odorizant de cameră, în ceasuri digitale, cu activare vocală integrate în lampa clasică, cu activare vocală şi acumulator Backup pentru mouse USB, cu apelare telefonică integrat în staţie de încărcare telefoane mobile, în calculatoare de birou, în tablouri personalizate, în prelungitoare şi practic în orice.

Microfoane spion – Unde pot fi instalate?

Piața de vânzare a echipamentelor de spionaj câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Cineva vrea să se apuce de o afacere, alţii vânează senzații, iar unii pur și simplu îşi suspectează partenerul de infidelitate și vrea să verifice. Dispozitivele de ascultare sunt produse speciale instalate cu scopul de a obține informații secrete. Sunt de mai multe tipuri și clase, dar, practic, sunt dispozitive echipate cu un microfon, cu posibilitatea de a transmite sunete pe diverse canale cum ar fi GSM, Internet, radio, transmisie radio digitală, prin rețele cu fir de comunicații existente (telefonie, semnalizare, cablare, LAN etc.) și prin canale optice special instalate. Există, de asemenea, dispozitive pentru preluarea indirectă a informațiilor, prin canale acustice și optice (microfoane direcționale și laser, microfoane stetoscopice) cu conectare prin cablu. Aceste dispozitive sunt adesea utilizate pentru spionaj, supraveghere și extorsiune. De asemenea, pot fi utilizate pentru investigații (poliție și servicii speciale).

Microfoane spion – GSM

Spre exemplu, microfonul spion GSM este un dispozitiv de ascultare care funcționează prin canale GSM. Este o cutie în miniatură cu un microfon foarte sensibil, baterie încorporată și un modul GSM cu o cartelă sim. Capacitatea bateriei la modelele obișnuite durează 10-15 zile în regim de așteptare și până la 8 ore în modul de conectare prin fir. Principiul de funcționare este următorul: dispozitivul se ascunde în cameră sau în mașină. La momentul potrivit, se face un apel la numărul de cartela de la un telefon obișnuit și se stabilește o conexiune cu microfonul dispozitivului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.