Copiii noștri merită să-și trăiască frumos anii de școală!

Miercuri, 7 Nov 2018, in comuna Brebu (jud Prahova), la Scoala Gimnaziala ”Matei Basarab” a fost lansata campania CSR care si-a propus sa contribuie la asigurarea unor conditii decente de dezvoltare prin educatie, sprijinind institutii de invatamant in zonele defavorizate. Initiatorul este RoStar, insa si alte companii au inceput sa i se alature in acest demers umanitar.

Constienta de faptul ca educatia reprezinta unul dintre cei mai importanti piloni in dezvoltarea societatii, RoStar a initiat o campanie umanitara in care a invitat si alte companii sa contribuie. In doar cateva zile au si raspuns afirmativ Bilka, Lotus Ceramicas, Policolor si Velux (iar lista va fi completata si cu alte nume). Scopul practic al acestui demers este sa sprijine in urmatorii ani cat mai multe institutii de invatamant din intreaga tara, fiecare companie Partener contribuind cu produse si servicii proprii.

„Suntem onorati ca scoala noastra a fost aleasa sa inaugureze acest proiect si ca, in sfarsit, putem sa punem la dispozitia elevilor nostri un laborator complet utilat, care le va servi in  procesul de invatare. Scolii noastre si nu numai, din pacate, ii lipsesc multe facilitati extrem de necesare pentru un proces corespunzator de educare a tinerilor. Scoli din intreaga tara au nevoie de dotari elementare, pentru ca elevii sa fie in siguranta si sa se bucure de conditii civilizate pentru a se dezvolta. Insa toate au un inceput iar noi ne bucuram ca mediul privat ne sare in ajutor.” declara domnul Viorel Codarcea, directorul Scolii Gimnaziale ”Matei Basarab” din Brebu.

Urmatoarea scoala care va fi renovata in urmatoarea perioada va fi aleasa in judetul Calarasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.