Workshopurile pentru fotografi de nunta si de ce sunt necesare

Inca de cand m-am apucat de fotografia de nunta am inteles nevoie de cunoastere, de educare, de “fura” de la cei mai buni si mai experimentati decat mine. De aceea, workshopurile de fotografie de nunta sunt un prilej bun de a asimila cunostinte deosebit de bine structurate si calitative.

Pe aceasta cale, doresc sa aduc in atentia cititorilor ca in calitate de fotograf nunta, si eu organizez de ceva vreme acest tip de curs, workshop de fotografie de nunta. Consider ca odata ajuns la nivelul pe care demult l-am visat, pot ajuta si alti fotografi aflati la inceput de drum in arta fotografica de nunta si evenimente.

De ce este insa important ca un fotograf aflat la inceput de drum sa mearga la astfel de cursuri si workshopuri. Pentru ca desi in mediul online exista multa informatie despre cum sa te autoeduci, lipseste o structura bine pusa la punct, in special de un om cu multa experienta. Da, experienta poate face diferenta indiferent de domeniul in care ne desfasuram activitatea.

Indiferent de varsta, pentru orice fotograf de nunta, este deosebit de important sa aloce o buna parte a timpului sau catre studiu si invatare. Fie ca acest lucru vine prin intermediul studiului individual, fie ca participa la cursuri, fie ca merge la workshop-urile organizate de alti fotografi de nunta experimentati.

Intorcandu-ma la ideea de baza a acestui comunicat, ii invit la workshop pe cei care doresc sa invete mai multe despre fotografia de evenimente. Prin acest workshop ce dureaza 3 zile, practic voi pune la dispozitia celor interesati tot ceea ce inseamna captarea de amintiri in imagini de calitate. De la aparatura folsita, la tehnicile abordate, pana la relatia cu clientul si vanzarea propriu zisa de albume si servicii fotografice de nunta.

Vom petrece 3 zile, din care 2 vor fi dedicate sesiunilor indoor si una in care vom avea la dispozitie un cuplu de mire si mireasa, apropo reali, cu care sa ne jucam si sa obtinem cele mai bune imagini.

Cele 2 zile de studiu indoor vor atinge acele zone de marketing, editare, prezentare in mediul online, strategii de seo si nu numai. Pentru un fotograf de evenimente este deosebit de important sa cunoasca mai toate aceste zone astfel incat sa se promoveze cu succes in toate mediile disponibile. Nu este suficient sa sti cum sa obti imagini bune, amintiri cu viata, este nevoie de ceva mai mult si din pacate sunt zone in care unii dintre noi ne descurcam mai putin bine. Asa cum un bun prieten imi spunea, cheia succesului oricarui business este un marketing de calitate. De aceea daca nu suntem siguri ca facem ceea ce trebuie, poate aceasta zona ar trebui sa o externalizam.

Intrebarea mea este, de ce? De ce ai face acest lucru? Vei pierde de sub control tot ceea ce inseamna promovarea ta asa cum vrei tu. La workshop-ul meu te voi invata cu sa faci asta, cum sa te promovezi, dar mai important, cum sa sti ce este bine sa promovezi si cum sa alegi materialele de buna calitate cu care sa te promovezi in mediul online si nu numai. Cu asta ne confruntam toti si cam ast aeste lucrul care face diferenta. Fotografii de nunti consacrati nu sunt cu numic mai speciali din punct de vedere al calitatii sau al fotografiilor realizate decat niciunul dintre noi, insa ei au mare succes la a se vinde. Acum este sansa ta sa inveti sa te bati de la umar la umar cu acesti fotografi care se vand bine, pentru ca si tu vei sti cum sa te vinzi bine.

Acceseaza workshop-ul meu printr-un e-mail la alex@bellefoto.ro si te astept cu mare drag o intrevedere prin care putem alege impreuna directia in care sa te indrepti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.