Variante de a evita traficul din orele de varf

Aceasta este o perioada foarte aglomerata, iar ultimul lucru pe care doriti sa-l experimentati este un blocaj in trafic si o lista lunga de activitati pe care le aveti de facut. Indiferent ca sunteti intr-un mijloc de transport public, in masina personala sau intr-una inchiriata, timpul pierdut in trafic este unul pretios, mai ales in aceasta perioada a anului cand viteza este cea care caracterizeaza pe oricine se pregateste de sarbatori.

Pentru a evita aglomeratia, ajustati programul in asa fel incat sa evitati orele de varf. Este putin cam imposibil deoarece oamenii incep serviciul dimineata si il termina dupa ora 16, cand si traficul incepe sa se intensifice. Veti economisi timp daca ajungeti la serviciu cu o ora inainte sau dupa ora de varf si plecati in consecinta.

Utilizarea aplicatiilor pentru a afla despre starea drumului este un obicei din ce in ce mai des folosit. Aplicatiile Google Maps sau Waze analizeaza intensitatea traficului si calculeaza cele mai rapide rute, ajutand la evitarea blocajului in trafic. Doar descarcati aplicatiile si folositi-le cu incredere.

Posturile locale de radio raporteaza in timp real tot ce se intampla in trafic, astfel incat sa puteti ajusta traseul daca este necesar. Majoritatea oraselor mari dispun de astfel de posturi si in asemenea momente, informatiile primite pe calea undelor sunt chiar foarte eficiente.

Destul de des, blocajele in trafic evolueaza in timp ce conduceti, prin urmare este bine sa cunoasteti caile alternative pe care le puteti urma in cazul in care, de exemplu, are loc un accident de circulatie.

Sunt unii oameni care nu se simt bine cu masina si ar prefera sa se deplaseze cu bicicleta sau cu un scuter. Perioada sarbatorilor, cand aglomeratia atinge cote maxime, este numai buna pentru a va face aceasta placere. Achizitionati niste manusi impermeabile si calduroase, o casca de protectie si sigur nu veti mai fi prizonier in trafic.

HBC Rent – Masini de inchiriat in Otopeni

Sub nicio forma o masina inchiriata nu va reduce traficul aglomerat, insa ar putea fi o varianta de a astepta confortabil ca totul sa se termine cu bine. Asadar, accesati http://hbcrentauto.ro/ si solicitati oferta de inchirieri auto in Bucuresti. In acest fel veti avea si o masina care sa va fie de folos in vacanta de iarna. HBC Rent Auto ofera masini de inchiriat in Otopeni si Bucuresti, deci foarte util chiar si atunci cand veniti acasa pe calea aerului!

Leave a Reply

Your email address will not be published.