Unde gasesti loc parcare Otopeni pe termen lung si scurt

Parcare Otopeni langa aeroport: Ce trebuie sa stii?

Una din dilemele care apare atunci cand trebuie sa calatoresti cu avionul este legata de transportul pana la aeroport.

Vei lua un taxi din centrul orasului, vei calatori alaturi de mai multe persoane in tren daca vii dintr-o localitate indepartata sau vei ruga un prieten sa iti faca un favor si sa te aduca pana in fata aeroportului?

Oricare din aceste solutii este mai putin comoda decat folosirea masinii personale. Iar daca iei serios in considerare acest lucru ai nevoie de o parcare privata pentru a lasa masina pana la intoarcere in acelasi punct.

Solutia parcarilor private dezvoltate pe langa aeroporturi a fost extrem de bine intampinata de cei care obisnuiesc sa calatoreasca des.

Acest lucru nu este deloc surprinzator daca ne gandim la avantajele pe care le ofera o parcare privata:

– vii singur(a) cu masina la aeroport indiferent de ora la care este programat zborul

– de la parcare la aeroport ajungi in doar cateva minute

– fie ca vii din centrul orasului sau din alta localitate, vei calatori confortabil pana la aeroport pentru ca vei fi in masina personala

– eviti mijloacele de transport in comun, taxi-urile sau necesitatea de a solicita ajutorul unui prieten

– iti lasi masina in perfecta siguranta intr-o parcare moderna supravegheata video si ai certitudinea ca o gasesti in stare perfecta, in aceeasi locatie cand te intorci din calatorie

– la intoarcere pe aeroport, ajungi imediat in parcarea privata, preiei masina si ajungi rapid acasa. Nu depinzi de nimeni si nu ai timp morti asteptand un taxi ori alta solutie de transport.

Otopeni este cel mai important si mai frecventat aeroport din Romania si dupa cum era de asteptat in jurul sau au aparut mai multe parcari private. Dintre acestea, www.parkingotopeni.ro are avantajul locatiei in imediata apropiere a aeroportului. Practic in doar 2 minute poti ajunge din parcare in Aeroport – eviti traficul si ai siguranta ca ajungi la timp pentru imbarcare. Nu pierzi avionul, nu exista stres, ci te poti focusa pe lucrurile care conteaza cu adevarat atunci cand calatoresti.

Pentru ca Parcare Otopeni are program non-stop, poti ajunge in orice zi si la orice ora sa predai sau sa ridici masina la intoarcere. Nu esti conditionat de un anumit inverval orar, ci totul este extrem de flexibil.

Cat priveste siguranta autoturismului tau, poti sta linistit. Parcare Otopeni a dezvoltat un sistem de supraveghere bine pus la punct, astfel ca la intoarcere poti avea siguranta ca iti vei gasi masina in aceeasi locatie, in stare perfecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.