Unde ar trebui să merg pentru un implant dentar Bucuresti?

Pierderea dinților este o problemă care vă poate afecta fizic și emoțional. Persoanele cu dinți problematici nu mai pot zâmbi cu încredere, evită anumite situații sociale și adesea se luptă doar ca să mănânce.

Poate ați mai auzit despre implanturile dentare înainte. Ele devin din ce in ce mai obișnuite în stomatologie și sunt considerate de majoritatea dentiștilor drept etalon în înlocuirea dinților lipsă.

Cândva, nu demult în trecutul apropiat, protezele fuseseră singurele soluții pe care medicii dentiști le puteau oferi ca răspuns problemei dinților lipsă. Pacienții de astăzi beneficiază în schimb de peste 30 de ani de inovații moderne în domeniul stomatologic.

Semnificativ este faptul că ele arată, sunt percepute și se comportă întocmai precum dinții naturali. Diferența principală, de fapt, dintre implanturi și dinți naturali este că acestea sunt complet rezistente la degradare, și deci, cu totul imune la apariția cariilor.

PlazaDent este locul pentru cele mai bune implanturi dentare din sector 6! | plazadent.ro

implanturi dentare din sector 6

Problemă cu dinții noștri naturali este că aceștia pot fi supuși uzurii, a bolilor gingivale sau a cariilor. O carie, de pildă, slăbește dintele care necesită apoi a fi umplut pentru a se asigura că aceasta nu se răspândește. Cariile sunt o preocupare constantă. Acestea nu prezintă o problemă pentru implanturile dentare.

Momentan, implanturile dentare reprezintă singura opțiune consistentă pentru redobândirea forței dinților naturali. Comparativ, protezele detașabile oferă numai între 25% și 50% din puterea dinților dvs. naturali. Implanturile dentare sunt atât de puternice deoarece ele sunt fabricate din titan, un material biocompatibil.

Odată plasate în os, implanturile se vindecă în jurul osului, făcându-le literalmente parte din corpul dvs. Nu vă speriați! Tratamentul nu este dureros și nu necesită internare! De câte ori auzim cuvântul chirurgie, ne vine în gând ceva extrem de complicat. Chirurgia implantului dentar este extrem de previzibilă și de succes. Există câteva cerințe pentru a avea implanturi dentare, dar, atâta timp cât aveți suficientă suport maxilar pentru a susține implantul, cel mai probabil sunteți deja un candidat.

Știați că…?

Deoarece aliajele de titan au o rezistență ridicată la coroziune, o rezistență ridicată la fisuri și o capacitate de a rezista la temperaturi ridicate, acestea sunt utilizate în asamblarea de aeronave, nave spațiale și rachete.

Aflați mai multe informații despre implanturile dentare accesibile în București pe site-ul https://plazadent.ro/ sau direct de la cabinetul stomatologic sector 6, situat în cartierul Drumul Taberei. În plus față de implanturile dentare, PlazaDent oferă îngrijire stomatologică cuprinzătoare, de la tratamente de chirurgie orala la tratamentele ortodonției și endodonției. Contactați-ne pentru a stabili o întâlnire pentru un examen dentar sau pentru a vedea dacă sunteți un candidat pentru implanturi și vă rugăm să împărtășiți aceste informații altor persoane care se confruntă cu o alegere privind restaurarea dinților.

Leave a Reply

Your email address will not be published.