Un software care îmbunătățește activitatea în firma ta

Microsoft 365 pentru companii este un program complex creat pentru agenții economici. Extrem de flexibil, va fi perfect atât pentru întreprinderile mici și mijlocii, cât și pentru cele mari. Este de neînlocuit în birouri, instituții publice și private.

Este imposibil să trecem în revistă doar în câteva cuvinte toate beneficiile acestui software care permite, printre altele, să întocmești statistici, grafice, liste variate, să faci prezentări profesioniste. Office 365, Windows 10 si Enterprise Mobility + Security, le ai pe toate la pachet aici.

Efectul este unul spectaculos: toți angajații tăi sunt mai creativi și lucrează mai bine împreună, în siguranță deplină, cu productivitate crescută. La fel și tu!

Lucrează cu aplicațiile potrivite, pentru un plus de eficiență în 2020

Cu Microsoft 365 chiar poți să vezi că principiile de time management nu sunt simple cuvinte fără conținut ci se pot materializa în activitatea de zi cu zi.

Programul Office 365 de la Microsoft, spre exemplu, este ideal pentru companii nu doar pentru că duce pe noi culmi calitative activitatea personalului angajat, ci și pentru că e un instrument eficient de a economisi timp și formalități inutile (inclusiv în relațiile cu clienții și partenerii de afaceri). Multe sarcini sunt efectuate automatizat de aplicațiile din pachet. Se pot să creează rapid baze de date, se pot face diverse calcule și sinteze după anumiți parametri. Și asta fără a greși. Oamenii greșesc frecvent când muncesc, aplicațiile digitale aproape niciodată.

Pachetul Microsoft 365 conține numeroase instrumente și aplicații de bază precum: Word sau Excel, precum și altele mai avansate, dar la fel de intuitive, precum ar fi OneNote: SharePoint, Echipe, Outlook Client Manager, Rezervări, Planificator, Yammer sau chiar Exchange Online.

Orice agent economic merită ca să își procure acest pachet software indispensabil oricărei companii din 2020. În scurtă vreme va observa că decizia de achiziționare va avea un impact semnificativ asupra gestionării mai eficiente a companiei și că se va reduce birocrația substanțial.

Mai mult decât atât, acest program este extrem de ușor de utilizat, intuitiv, nu e nevoie de traininguri lungi și costisitoare pentru angajații ce utilizează diversele aplicații online.

Noul Office 365 are toate instrumentele și funcțiile pentru a face față oricărei sarcini la locul de muncă clasic (de la birou), dar și în situația muncii de acasă (pe care mulți  au descoperit-o de la începutul pandemiei).

Noua versiune a Office 365 vine cu un beneficiu extrem de important:

disponibilitatea Office online. Este un birou cloud care permite utilizatorului ca să combine toate aplicațiile într-un singur loc, îi oferă posibilitatea de a edita fișiere și documente pentru mai multe persoane în timp real gratuit!

Cu Office online se pot stoca date în OneDrive, se pot crea documente direct pe Internet, ba chiar se pot introduce fișiere pe site-ul firmei sau pe blogul acesteia.

Colaborare eficientă cu colegii care lucrează de la distanță este tot mai importantă în ultimele luni: se pot organiza întâlniri online, oferind pur și simplu acces la ecran, mesagerie instantanee. De ce să apelezi neapărat la Zoom pentru asta?

Acum se pot organiza ședințe, prezentări și seminarii online, cu colegi din alte orașe, țări continente.

Plus că se fac actualizări automate de software pe toată durata abonamentului.

Sinteza avantajelor aduse de Microsoft 365  

Noul  pachet de aplicații este  potrivit pentru funcționarea mai eficientă a întreprinderilor de orice dimensiune. Se poate utiliza de oriunde din lume, deoarece poate fi utilizat pe mai multe dispozitive simultan: laptop, tabletă, smartphone. De asemenea, angajații pot folosi instrumentele puse la dispoziție fără programe de instruire suplimentare.

Există deja o infrastructură IT de înaltă calitate, deci nu este necesar să cumpărați software suplimentar și să petreceți timp dezvoltându-l de o echipă de specialiști din cadrul firmei sau din afară.

Alege productivitatea, eficiența crescută, folosind Microsoft 365 în firma ta!

Work from Home, pachete de la 4.20 Euro / utilizator / luna poți găsi la Cosmo Consult. Alege-l pe cel mai potrivit pentru nevoile tale de business!

Leave a Reply

Your email address will not be published.