Un nou Salon cu Servicii de Solar deschis in Baneasa Shopping Center!

incercati serviciile de solar oferite de Patio Studio din BaneasaPentru ca stim ca va place sa va mentineti bronzul obtinut in timpul verii chiar si in sezonul cald va recomandam sa incercati serviciile de solar oferite de Patio Studio din Baneasa. Acesta si-a deschis recent usile pnetru publicul larg si va asteapta pentru a beneficia de cele mai exclusiviste servicii la preturi extrem de mici.

In ultima vreme atat femeile, cat si barbatii aleg sa mearga la solar pentru a obtine aspectul de invidiat din timpul verii. In acelasi timp noi va recomandam sa nu exagerati cu vizita la solar pentru ca pielea iarna nu trebuie sa fie la fel de bronzata precum in sezonul cald.

Solarul mentine bronzul din timpul verii

Exista persoane care inclusiv pe timp de iarna isi fac concediul in insulele exotice si reusesc sa aiba un bronz natural. Cele care nu isi permit excursii extravagante, dar vor sa fie bronzate sunt sfatuite sa apeleze la solar.

Patio Studio din Baneasa v-a pregatit si cateva abonamente cu un anumit numar de sedinte care va vor ajuta sa economisiti bani si sa nu trebuiasca sa platiti de fiecare data cand ajungeti aici.

In functie de ce tip de solar este mai confortabil pentru voi puteti alege sa efectuati sedintele de bronzat la unul vertical sau orizontal. Avantajul unui solar este ca va veti bronza uniform fara urmele lasate de costumul de baie.

Patio Studio – salonul in care numai tu contezi

La Patio Studio va veti bucura de servicii de calitate si de atentia unui personal amabil ales cu mare atentie. Totul aici a fost creat si decorat pentru ca fiecare client sa se simta in largul sau si sa aiba cateva clipe de relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.