Trei motive care sustin decizia de a vinde cartile pe care le citesti

Atunci cand cititorii impatimiti isi cumpara o carte noua, acestia se simt mult mai bine decat si-ar fi achizitionat un obiect vestimentar sau o bijuterie, deoarece cartea este hrana mintii si a sufletului. Dupa ce ultima pagina a cartii este citita, este posibil ca un alt membru al familiei sa se arate interesat de rasfoirea respectivului volum. Apoi cartea este imprumutata prietenilor sau rudelor si rasfoita inca o data, dupa care ramane un simplu obiect pe care proprietarul trebuie sa il stearga de praf in biblioteca.

Cei care doresc sa profite de pe urma vanzarii cartilor vechi, pot lua legatura cu unul dintre numeroasele anticariate care cumpara carti online, cum este si cel a carei adresa este http://cumparcarti.ro/ . Un anunt de tipul „cumpar carti la kg” poate schimba viziunea de viata a cititorilor.

De ce sa vinzi cartile in regim de anticariat?

Primul si cel mai important motiv pentru care oamenii isi vand cartile unui anticariat este cel financiar. In loc sa pastreze cartile in biblioteca si sa nu le mai rasfoiasca nimeni timp de cativa ani buni, acestea pot fi vandute in regim de anticariat. In functie de cum arata cartile, de cat de bine sunt intretinute, de editie si de titlu, oamenii pot obtine un pret destul de bun, iar banii ii pot folosi pentru a-i investi in alte carti, mai noi, sau chiar in achizitionarea unei noi biblioteci.

Cumpar carti la kg | anticariate care cumpara carti la preturi corecte | cumparcarti.ro

cumpar carti la kg

Al doilea motiv pentru care oamenii, de regula, isi vand cartile este acela ca doresc sa faca ordine in propria lor biblioteca, sa amenajeze sau sa reamenajeze livingul intr-un alt mod, sa faca putin loc in pod sau in spatiul unde obisnuiesc sa depoziteze cutiile sau sacii cu carti. Cu alte cuvinte, din considerente estetice si din motive care tin de amenajare interioara, oamenii aleg sa isi vanda cartile vechi.

Nu in ultimul rand, al treilea motiv pentru care cartile vechi trebuie vandute este acela ca, in acest mod, cititorii pot ajuta alti cititori sa isi gaseasca volumul pe care il cauta de mult timp sau sa se delecteze cu o lectura buna, pe care nu trebuie sa plateasca un pret foarte mare, precum cel din librarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.