Trattoria Buongiorno – un restaurant în care veți simți plăcerea de-a trece în noul an

Venirea unui nou an înseamnă de cele mai multe ori speranțe noi pentru un viitor mai bun. Mulți dintre noi considerăm că noul an va fi mai bun, mai curat și mai plin de lumină. Pentru a simți la amplitudinea maximă acest eveniment deosebit vă recomandăm cu bucurie un restaurant unde puteti petrece revelionul in București – Trattoria Buongiorno.

Noul an cu noi ținute și noi asteptări

Vă spuneam că cel mai important motiv pentru întâmpinarea noului an este ansamblul de dorințe și așteptări pe care oricine și le pune în ceea ce va fi. Mereu am considerat că acest eveniment trebuie tratat într-o lumină cât mai amplă. Prin urmare, restaurantul Trattoria Buongiorno, se va redefini în perioada sărbătorilor de Anul Nou cu haine cât mai primitoare astfel încât să fie un etalon în rândul restaurantelor ce organizează un program de revelion în București. Ca întotdeauna site-ul nostru TrattoriaBuongiorno.ro este prima resursă prin intermediul căreia vă comunicăm toate noutățile din interiorul grupului nostru. Aici veți afla cine și cu ce vă va încânta în noaptea de revelion, cum anume sunt amplasate mesele din interiorul restaurantului. Bineînțeles că nu putem rata ocazia de a vă felicita pentru faptul că dintre atâtea oferte de revelion ați ales restaurantul nostru.
Este o onoare decare dorim să profităm pentru a vă arăta calitatea serviciilor noastre în ceea ce înseamna un revelion în restaurant dar și pentru a vă transforma dintr-un oaspete într-un fidel de-al casei. Ne dorim să permanentizăm o astfel de relație în care dumneavoastră sunteți mereu binevenit în TrattoriaBuongiorno.

Totul începe cu acest prim pas, cu acest revelion în restaurantul nostru care poate fi o ocazie specială și pentru noi de-a ne pune o dorință: să deveniți un fidel client al nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published.