Tratamentul cu ultrasunete da rezultate rapide si sanatoase

Dumneavoastra ce stiti despre tratamentul cu ultrasunete?

Doamnele si domnisoarele se confrunta adesea cu cea mai intalnita problema in randul femeilor, si anume nodurile celulitice. Ceea ce le face pe doamne sa isi piarda increderea in ele sunt zonele adipoase de pe corp si aspectul de portocala, dar poate fi vorba si de vergeturile pe care dansele incearca din greu sa le faca sa dispara sau sa le estompeze.

Din aceasta cauza, ele apeleaza la tot feluri de proceduri minune, dar care insa nu au niciun rezultat. Multe dintre ele au descoperit si metoda ideala si anume procedura cu ultrasunete care imbunatateste elasticitatea pielii cat si fermitatea acesteia.

ultrasunete

Pentru cine este indicat tratamentul cu ultrasunete?

In general aceasta procedura de ultrasunete este utilizata in centrele de remodelare corporala si in centrele spa, in special pentru tratamentele faciale. Te sfatuim sa incerci procedura aceasta in cadrul clinicii Fysiogand din Bcucuresti.

In ceea ce priveste tratamentul facial, ele este ideal pentru zona ochilor, in special pentru anticearcane. De asemnea, aceste ultrasunete sunt utilizate si pentru conturul fetei, pentru lifting sau pentru depigmentarea petelor suparatoare. Mai mult decat atat, in zona corporala aceasta procedura are rezultate uimitoare in zona cu strat adipos in plus precum abdomenul, picioarele sau fesele.

Avand in vedere ca aceasta metoda este atat de versatila, ea este utilizata si in medicina generala, adica in tartamentele de recuperare. Ea a crescut din ce in ce mai mult in popularitatea in domeniul remodelarii corporale.

Cum actioneaza acest tratament?

Poate ca te intrebai ce sta la baza acestui tratament. Raspunsul il vei gasi in randurile ce urmeaza. Ei bine, acest procedeu de functionare a tehncii de ultrasunete consta in anumite micro vibratii invizibile.

Micro impulsurile transmise sparg cu foarte mare usurinta depozitele de grasime existente pe care le-ati acumulat de-a lungul unei perioade mai lungi de timp. Este posibil ca acestea chiar sa fi trecut prin procesul de calcificare.

Indepartarea definitiva a grasimilor din organism se obtine foarte usor datorita vitezei acelor micro vibratii impuse. Veti simti o usoara incalzire, insa trebuie sa stiti ca avantajul cel mai mare al acestei proceduri este faptul ca este o metoda nedureroasa si care nu prezinta efecte adverse severe.

Intra si tu pe siteul clinicii Fysiogand fysiogand.ro la sectiunea Ultrasunete si programeaza-te la o astfel de sedinta. Pregateste-te de vara si lasa-te pe mana terapeutilor profesionisti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.