Traieste vara la maxim! Poart-o pe unghii cu ojele semipermanente Summer Collection

Am intrat in ultima luna de vara, lucru care ne indeamna sa profitam la maxim de caldura estivala! Veselia si buna dispozitie ne invaluie simturile, iar aceste frumoase sentimente pot fi reflectate prin aspectul nostru exterior.

Noi, femeile, ne dorim sa fim la curent cu ultimele tendinte in materie de vestimentatie si make-up, pe care le urmarim de la un sezon la altul, dar asta nu e tot! Pentru ca iubim frumosul, ne  intereseaza si ultimele noutati in materie de manichiura, mai ales ca unghiile  reprezinta o carte de vizita pentru orice persoana.

Cum putem reflecta fericirea si starea de bine prin aspectul unghiilor noastre? Cu o explozie de culoare! Ne-o putem ”procura” de la Ojele semipermanente Summer Collection de la Cupio! Nuantele pigmentate ale acestora au fost special create pentru ca tu sa porti vara pe unghii!

Disponibile intr-o gama de culori intense, specifice trendului estival, ojele semipermanente  din aceasta gama satisfac chiar si cele mai pretentioase gusturi!

Toate cele 14 nuante diferite ale ojelor semipermanente Summer Collection se potrivesc perfect cu articolele vestimentare colorate care sunt mereu in trend pe timpul verii. Astfel, poti fi sigura ca te vei face remarcata atunci când mergi la piscină sau în vacanță, pe litoral.

Leave a Reply

Your email address will not be published.