Tot ce trebuie sa stii despre anunturile “cumpar carti de orice fel”

Persoanele care sunt interesate de achizitii carti, pot apela foarte usor la anticariatul localizat in zona Tineretului din Bucuresti. Astfel, tinerii, dar si seniorii se pot bucura de carti interesante, bine intretinute, la preturi convenabile pentru orice buzunar, mai ales ca lectura este la moda. Toata lumea citeste, indiferent daca se afla in metrou, in tramvai sau in statia de autobz, pentru ca lectura este un mod interesant si benefic prin care imaginatia poate fi stimulata, ratiunea pusa la incercare si cotidianul uitat, macar pret de cateva zeci de minute.

Pentru a-si completa in permanenta stocul de carti, reprezentantii anticariatului au apelat la o metoda cel putin interesanta. Ei au postat pe site http://www.anticariat-carti.com/ anuntul ,,Cumpar carti de orice fel”, pentru a oferi oricui tuturor oamenilor posibilitatea de a-si vinde cartile pe care le-au citit deja. Lectura trebuie impartasita. Nicio carte nu trebuie sa ramana la nesfarsit pe rafturile bibliotecilor, acolo unde praful nu conteneste sa se depuna.

Programarea, primul pas catre o vanzare reusita

Cei interesati sa-si vanda cartile trebuie, intai de toate sa sune la numarul de telefon afisat pe site-ul mai sus mentionat, pentru a stabili o programare cu reprezentantii anticariatului. Astfel, se poate decide daca vanzarea urmeaza sa aiba loc la domiciliul tinerilor/seniorilor sau la anticariat. De exemplu, pentru vanzari de peste 100 de carti, cei de la anticariat se deplaseaza la orice adresa din Bucuresti sau din imprejurimi. In schimb, persoanele care vor sa vand mai putine carti, trebuie sa mearga la sediul din zona Tineretului.

Evaluare corecta in doar cativa pasi

Aspectul copertilor, a paginilor, dar si anul publicarii: acestea sunt principalele elemente pe care le iau in considerare persoanele care se ocupa de evaluare. In functie de cat de bine arata cartile, dar si in functie de numarul disponibil spre vanzare, pretul se poate negocia, astfel incat sa fie corect pentru ambele parti. La final, anticariatul va beneficia de o serie noua de carti, iar cei care le-au vandut se vor bucura de sume consistente, dar si de mai mult spatiu liber in biblioteca.

Cumpar carti de orice fel | achizitii carti | www.anticariat-carti.com

cumpar carti de orice fel

Se achizitioneaza carti din toate domeniile, fie ca sunt vechi sau noi

Anticariatul este interesat de carti din toate domeniile, fie ca este vorba despre literatura, stiinte exacte, dictionare, enciclopedii, cursuri sau ezoterism. In acelasi timp, cartile pot fi atat vechi, cat si noi, publicate dupa 2000, singura conditie fiind aceea de a fi intr-o stare cat mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.