Torturile de nunta pot fi comandate online cu incredere de la Cristine.ro

Unul dintre cele mai frumoase momente ale vietii este acela in care doua suflete pereche isi jura dragoste eterna si respect reciproc. Inca din copilarie acest moment este mult visat, in special de catre fetite, si odata cu trecerea anilor el devine un scop al existentei fiecaruia. Dar nunta nu este doar ceva idilic, momentul in sine are nevoie si de realizarea unor chestii mai tehnice, unul dintre cei doi indragostiti trebuie sa fie cu picioarele pe pamant, daca nu chiar amandoi. Si pentru ca sunt atatea lucruri care trebuie facute inainte de nunta si care va vor consuma din energie si din timp, tortul care va aparea la frumoasa dumneavoastra petrecere nu mai reprezinta o grija in plus. Cristine.ro este un nou concept de cofetarie de casa online in Bucuresti, care ofera serviciul de a va comanda tortul mult dorit online, evident nu inainte de a-l gusta.

Noul concept de torturi de nunta facute in casa de catre Cristine.ro

torturi nunta online

Inovativ, Cristine.ro s-a hotarat sa ofere clientilor, in cea mai memorabila zi a vietii lor, un tort de nunta pe care nici unul dintre invitati sa nu il uite vreodata. Prepararea torturilor de catre Cristine.ro devine o adevarata arta, datorita faptului ca foloseste flori naturale care ornamenteaza perfect un tort de nunta dandu-i un aspect unic si elegant. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa mentionati atunci cand comandati un tort de nunta online de pe Cristine.ro, cum doriti sa arate, ce flori sa folosesca, daca doriti sa se foloseasca, si orice alt detaliu pe care il aveti in vedere, astfel incat tortul sa fie cel pe care l-ati visat inca din copilarie.

Momentele culminante ale petrecerii dumneavoastra vor fi valsul, momentul de deschidere al serii, si cel de inchidere, venirea tortului. Tortul, fiind cel cu care se va termina petrecerea, trebuie sa se ridice la standardele asteptarii tuturor invitatilor, asa ca Cristine.ro pe langa designul deosebit pe care il realiazeaza, ofera clientilor sai si serviciul de a degusta inainte de comandarea online a tortului.

Ingredientele proaspete pe care Cristine.ro le foloseste dau gustul distinct al oricarui tort de nunta pe care il comandati

Povestea dumneavoastra trebuie sa se regaseasca in designul tortului, domeniu la care Cristine.ro se pricepe de minune, dar pe langa acest lucru secretul acestei cofetarii online consta in maiestria si ingredientele folosite.

cristine de casa

Ce ingrediente foloseste Cristine.ro in crearea tortului de nunta:

· Doar cele naturale si proaspete, acestea fiind cele care ii ofera o textura si un gust aparte

· Sunt excluse obisnuitele premixuri de blaturi si creme, folosite de multe cofetarii din Bucuresti

· Florile naturale cu care sunt ornamentate unele torturi de nunta de pe Cristine.ro, reprezinta o tehnica noua in acest domeniu
Daca momentul mult visat se apropie comandati-va tortul de nunta online de pe Cristine.ro pentru a profita de profesionalism si de metodele exclusiviste pe care le foloseste in crearea acestor opere de arta. Pentru comenzi intrati pe www.cristine.ro, sau trimiteti comanda pe contact@cristine.ro. De asemenea la numarul de telefon:0744 639 301 puteti afla orice informatie doriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.