Tonifiaza-te rapid si usor prin electrostimulare

Ce este electrostimularea?

Electrostimularea este o alternativa potrivita pentru pierderea greutatii si a tonifiierii muschilor. Astfel, nu veti fi nevoite sa apelati la metode mult mai dureroase precum interventiile chirugicale sau medicamentele pentru slabit care nu sunt deloc indicate.

electrostimulare

Cum se face aceasta? Ei bine, procedura presupune stimularea electrica a muschilor prin contractii izometrice cu scopul de a restructura tesutul muscular, de a-l strange si de a-i oferi elasticitate. Prin electrostimulare se induce un antrenament izometric care creste semnificativ performanta metabolismului, oferind un aport mai mare de energie.

In plus, aceasta procedura este menita sa arda caloriile nedorite si sa creasca tonusul musculaturii. Cel mai cunoscut efect este arderea grasimilor stocate, ceea ce va provoca pierderea in centimetrii.

Care sunt beneficiile obtinute prin electrostimulare?

Neactionand chirurgical corpul, procedura prin electrostimulare este menita sa sculpteze in mod natural formele dumneavoastra, sa reduca excesul de fluide, sa elimine edemele si toxinele. In plus, in zonele in care pielea isi pierde vizibil elasticitatea, este recomandat sa apelati la sedinte de electrostimulare.

Aveti grija de bratele, fesele, abdomenul dumneavoastra prezentandu-va de cel putin doua ori pe saptamana la procedura si asigurati-va ca veti urma aceasta rutina timp de 4-6 saptamani.

De-a lungul anilor, inca de la descoperirea acestei proceduri, specialistii au adaugat treptat cat mai multe beneficii pe lista. Datorita acestei proceduri va vetti bucura de:

  • Refacerea masei musculare;
  • Imbunatatirea aspectului pielii;
  • Veti observa imediat o remediere a stresului si veti avea parte de reglare hormonala;
  • Remodelare corporala potrivita: muschii vor fi stimulati si intariti.

De asemenea, in timp ce recurgeti la aceasta procedura, specialistii va recomanda sa abordati o dieta sanatoasa si un stil de viata cat mai activ posibil pentru rezultate indelungate.

Unde putem urma o astfel de procedura cu electrostimulare si care este pretul acesteia?

Clinica Fysiogand din Bucuresti va ofera pachete atractive de sedinte de electrostimulare la preturi avantajoase. Pretul sedintelor variaza in functie de durata si numarul lor, incepand de la 150 de lei pentru 5 sedinte de 30 de minute pana la 360 de lei pentru 10 sedinte de 60 de minte.

Aveti, de asemenea, si posibiliatea de a alege pachete formate din sedinte insotite de impachetari in tunel infrarosu. Pentru acestea, preturile sunt cuprinse intre 330 lei si 480 lei.

Va sfatuim sa vizitati site-ul clinicii fysiogand.ro pentru a va informa complet cu referire la preturi, dar si pentru a va programa la o sedinta de electrostimulare, consultand calendarul disponibil online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.