Testimoniale conferinta Branduri si branding, 24 mai 2016

Dana Nae Popa, Managing Director pastel

Alina Culusi, AccelerIT

Anabela Luca, adLemonade.com

Monica Rosu

Florentina Iliescu – florentinailiescu.com

Iulian Nitulescu, Invox.ro


cristina ciochina - pr2adv“Mi-a facut placere sa particip la evenimentul PR2advertising. Am aflat o multime de idei si directii pe care le pot implementa in planul meu de afacere. 
Interesant a fost ca acelasi subiect a fost dezbatut de catre specialisti din diferite domenii conexe unei afaceri, s-a prezentat o viziune din toate unghiurile rezultand niste idei coerente si de aplicat. 
De asemenea, exemplele de best-practice date de catre speakeri au fost pertinente si o sursa buna de inspiratie.” 
Cristina Ciochina

Anca Vrinceanu“Participand la conferinta “Branduri si branding” intr-o atmosfera profesionala si totodata primitoare mi-a conferit o varietate de informatii utile in ceea ce priveste marketingul, brandingul si brandurile care au diverse modalitati de expunere in mediul online, care este unul dinamic, inovator iar concurenta este acerba.

Au fost atinse toate punctele de strategie in crearea a ceea ce se numeste brand cu ajutorul instrumentelor online. Am schimbat impresii, pareri, iar programul a fost foarte bine structurat incat informatiile oferite de catre speakeri veneau in completare astfel incat conferinta a fost cu o incadrare completa.

Prezentarea frumoasa, placuta si atractiva.”

Anca Vrinceanu

 

paul tabasc


Branduri si branding, organizata de PR2Advertising.ro, a fost un eveniment de exceptie la care am fost privilegiat sa particip. 

Celor care vor sa afle unde se afla in domeniul Marketingului online le recomand sa nu rateze nici un eveniment organizat de voi.

Cu recunostinta, Paul Tasbac.”

 

 


Monica Rosu“In primul rand doresc sa multumesc pentru invitatia primita din partea echipei PR2Advertising de a participa si la a doua editie a conferintei “Branduri si Branding”. A fost o experienta frumoasa, asa cum de altfel ma asteptam.

In cadrul acestei intalniri m-am bucurat de gradul de noutate al informatiilor prezentate, de diversitatea domeniilor din care proveneau speakerii, de atmosfera in general si nu in ultimul rand de tagul de la intrare al carui scop era sa uneasca oameni cu interese comune astfel incat pauza sa reprezinte de fapt un moment de networking targetat.

Va felicit pentru organizarea acestui eveniment si va doresc mult succes!”

Monica Rosu

Leave a Reply

Your email address will not be published.