Tehnician constructor Oradea – curs exceptional

Participati a cursul de tehnician constructor Oradea si bucurati-va de nenumarele benefici aduse. Colaborand cu International Know How Center aveti posibilitatea achitarii sumei in mai multe rate, dat fiind faptul ca trebuie sa platiti doar 300 de lei la inscriere. Este un curs autorizat de Ministerul Muncii dar si de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

In urma examenului de la final veti obtine un certificat de absolvire cu recunoastere nationala dar si internationala. In acest fel, aveti toate sansele sa va gasiti cat mai repede un loc de munca si sa aveti o viata mult mai usoara. Trebuie sa stiti inca de la inceput ca toate cursurile organizate au un profund caracter aplicativ, prin care se urmareste de fapt asimilarea corecta a informatiilor, pentru a putea fi aplicate apoi in viata reala.

Asadar, dupa absolvirea cursului, aveti posibilitatea de angajare imediata. In cadrul centrului nostru aici ,pregatirea profesionala se va face de catre traineri cu o vasta experienta atat practica cat si teoretica, iar pretul final al cursului nu implica costuri ascunse.

In vederea pregatirii teoretice vor fi pregatite toate materialele de curs si se vor desfasura in sali de curs cu dotari moderne iar pentru instruirea practica veti avea acces la echipament specific. Veti beneficia de tehnici si metode moderne de predare canalizate pe stimularea creativitătii si interactivitatii cursantului. La terminarea cursului se va face evaluarea finala si se va stabili perioada de examinare pentru a fi certificati in acest sens.

Veti dobandi noi competente care va vor ajuta cu siguranta pe viitor si veti avea diplome recunoscute la nivel international, ceea ce faciliteaza angajarea dumneavoastra si peste hotare. De asemenea, aveti posibilitatea de a deveni  colaborator  pentru proiecte specifice si sa va aduceti aportul in mod efectiv pe piata muncii.

Tehnician constructor Oradea – mereu aproape de dumneavoastra

International Know How Center organizeaza cursuri de tehnician constructor Oradea, in conformitate cu standardul ocupational in vigoare la nivel national. Pentru a lua parte la un curs de perfectionare trebuie sa detineti diploma de bacalaureat si sa aveti o experienta relevanta in domeniul de constructii. Doar in acest fel puteti obtine calificarea de tehnician si sa va ocupati de masuratori in constructii.

De indata ce aveti aceasta specializare, trebuie sa realizati documentatii importante privind preturile pietei, sa efectuati antemasuratori, pentru a nu exista nici o eroare la masuratorile finale, sa intocmiti devizele necesare precum si situatile de lucrari si nu in ultimul rand, sa monitorizati stadiul de realizare a lucrarilor de construcţii.

Tehnician constructor Oradea – costuri precise

Daca ati decis sa va inscrieti la cursul de tehnician constructor Oradea accesati chiar acum site-ul nostru pentru a afla toate informatiile suplimentare de care aveti nevoie. Nu mai pierdeti timpul pentru ca e momentul sa luati atitudine sa schimbati ceva la viata dumneavoastra si anume sa treceti la un nivel superior privind dezvoltarea profesionala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.