Teambuilding PokerFest: transFORMA-ti ECHIPA folosind principiile din poker!

TeambuildingPokerfest-TransFORMAECHIPAPokerFest, cel mai mare organizator de turnee de poker din Romania,  aduce in prim planul evenimentelor corporate teambuildingul de poker, care se concentreaza pe formarea si consolidarea echipelor promovand interactiunea sociala dintre participanti, distractia si transferul abilitatilor invatate la masa de poker.

“Am dezvoltat un serviciu care sparge barierele corporatiste si permite personalului de la toate nivelurile sa interactioneze si sa concureze intr-un mediu distractiv. Conceptul s-a dovedit un succes pentru programe de teambuilding, construirea de relatii cu clientii, petreceri de firma sau evenimente de networking “, a declarat Alexandru Cretu, Director Turneu la PokerFest.

Multe din abilitatile vazute la masa de poker sunt usor de transferat in viata profesionala si nu numai. Fie ca vorbim de abilitatea de a lua decizii importante intr-un timp scurt, de a „citi” adversarul, de a-ti asuma riscuri sau pur si simplu de a sti cand sa investesti si cand sa reduci pierderile, toate acestea sunt atribute cheie pe care managerii vor sa le vada la personalul lor. Astfel, pokerul devine o buna alternativa la activitatile clasice de teambuilding si are aplicabilitate in managementul afacerilor, vanzari, managementul riscului  sau dezvoltarea de competente sociale.

Teambuildingul Pokerfest recreaza cu mare fidelitate un turneu de poker live pana la cele mai mici detalii: intr-o atmosfera relaxata, participantii descopera regulile jocului si primesc cat mai multe sfaturi si trucuri pentru a dezvolta o strategie eficienta de joc. Termeni ca “Flop”, “Turn”, “River” sau “All In” nu vor mai avea secrete pentru nimeni. Teambuildingul poate fi de tip one-time sau tip liga, in care echipe din diverse departamente vor concura pe parcursul a mai multe evenimente. Dar sa nu uitam ca este o seara distractiva pentru toata lumea, energizata de competitia amicala si dezvoltarea de noi competente.

PokerFest dispune de resurse care permit nu numai organizarea unui turneu de mare clasa, dar si flexibilitate maxima, astfel incat distantele, numarul de participanti sau noutatea solicitarilor nu sunt decat provocari placute.

Joc de strategie la moda, pokerul atrage din ce in ce mai multe companii in cautare de programe de teambuilding mai interactive decat cele existente pe piata. Acest eveniment social distractiv imbunatateste moralul, camaraderia si performanta oricarei echipe.

Cu teambuildingul PokerFest, pariati pe originalitate pentru evenimentul dumeavoastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.