Talismane si pietre pentru zodii

Bijuterii din argint si talismane pentru zodii, perfecte pentru fiecare

semn in parte

De-a lungul timpului astrologii, dar si oamenii de stiinta au fost fascinati de puterea pe care bijuterii, talismane specifice sau pur si simplu pietre pretioase le au  asupra oamenilor Din dorinta de a purta amulete cu pietre pretioase sau semipretioase, oamenii au reusit sa inteleaga puterea lor asupra propriei fiinte si au inceput sa le poarte fara nici o ezitare pentru ca au asociat acestora semnificatii potrivit  zodiilor. Acesta practica nu este una noua, ci dateaza de mii de ani.

Daca ar fi sa vorbim despre parcursul pe care l-au avut de-a lungul timpului aceste talismane din argint si pandantive cu pietre pentru zodii , dar si alte tipuri de bijuterii utilizate ca talisman, am putea sa umplem mii de pagini. Insa, ceea ce este esential de cunoscut sunt rezultatele de care ne bucuram si astazi.

Asadar, pentru fiecare zodie in parte este alocata o piatra pretioasa sau semipretioasa ca fiind aducatoare de noroc, pastratoare a echilibrului interior si nu numai.

 

Pietre potrivite pentru zodiile din semnele de foc

 

Nativii din semnele de foc, Berbecii, Leii si Sagetatorii au drept culori caracteristice ale zodiei rosu sau portocaliu. Astfel, in materie de pietre pretioase intotdeauna vor avea o afinitate fata de rubine, topaz, ametist si turcoaz. De asemenea, un diamant sangeriu nu va fi niciodata refuzat de nativii acestor zodii si in special daca le poarta vor constata cat de bine se simt.

 

Pietre potrivite pentru nativii din semnele de pamant

Semnele de pamant, Taur, Capricorn si Fecioara, sunt o categorie de persoane care adora bijuteriile indiferent de forma sub care s-ar prezenta. In special in cazul in care poarta bijuterii pretioase atunci se va instala si senzatia de siguranta. Nativii acestor zodii, pentru a intari acest sentiment de siguranta se vor aproviziona negresit cu smaralde si safire intrucat cred in puterea lor si nu vor ezita sa profite de acest lucru.

 

Descopera care sunt pietrele potrivite pentru bijuterii argint si talismane pentru semnele de aer

 

Semnele de aer (Gemeni, Balanta si Varsator) sunt atrasi de pietre pretioase sau semipretioase viu colorate cum arfi smarald, cuart galben sau granatul. Energiile benefice sunt atrase de culorile acvamarine si, daca au ascendentul intr-una din aceste zodii atunci in mod clar nu se vor desparti de bijuteriile care sunt decorate cu astfel de pietre precum cele exemplificate.

 

Iata ce pietre ar trebui sa porti daca esti un semn de apa

 

Pentru semnele de apa, situatia este ceva mai complicata. Racii sunt atrasi de perle, Scorpionii sunt atrasi de tot ceea ce tine de acvamarin si ametist iar Pestii in mod clar au drept pietre caracteristice jadul si obsidianul.

Asadar, pentru fiecare semn zodiacal in parte exista  talismane cu pietrele pretioase sau semipretioase potrivite. Totul consta in a le alege in functie de zodie si sa se profite la maxim de puterea pe care o au.

Leave a Reply

Your email address will not be published.