Stai pe ochii pe bona care are grija de copilul tau

4-inch-lcd-wireless-24ghz-digital-baby-monitor-nanny-surveillance-camera-with-night-visionLumea moderna nu iti permite sa faci tot ceea ce doresti sa faci. Daca ai o afacere sau un loc de munca foarte solicitant, este posibil sa nu te poti ocupa 100% de educatia copilului tau. Astfel, o solutie adoptata de foarte multa lume este angajarea unei bone. Ideea nu este una rea, insa nici una foarte buna. Pana la urma, cea mai buna crestere este cea oferita de parinti. In lipsa de solutii insa, bona este o varianta mai buna decat lasarea copilului singur acasa.

Daca decizi sa angajezi o bona insa, va trebui sa iti iei cateva zile pentru a cauta bona perfecta. Chiar daca ai impresia ca ai gasit-o, va trebui sa stai cu ochii pe ea cat de mult posibil.

De unde angajezi bona perfecta?

Sunt o multime de anunturi in publicatiile de mica publicitate care recomanda bone, asadar, o solutie este sa incepi sa suni la fiecare in parte si sa chemi la interviuri. Poate sa fie extrem de solicitant din punct de vedere al timpului, insa in felul acesta poti gasi bona perfecta.

De asemenea, poti apela la agentii. Acestea iti ofera garantia unor bone profesioniste, care stiu cum sa se poarte cu un copil si stiu cum sa ii ofere educatia de care are nevoie.

Este bine de stiut ca alegerea unei bone trebuie sa se faca mai mult pe baza recomandarilor decat pe baza cv-ului si trebuie sa fie extrem de bine facuta.

Angajarea bonei nu inseamna ca treaba ta este gata

Odata ce ai angajat bona, trebuie  sa ii oferi atentie. In primul rand, este necesar sa ai o discutie cu ea pentru a-i impune ideile tale despre cresterea copilului. Parintele este cel care trebuie sa decida modul in care este educat copilul, asadar, asigura-te ca intelege fiecare detaliu. Cum nu poti sta zilnic langa ea pentru a vedea cum se comporta cu cel mic si cel mai probabil, atunci cand esti acolo, se comporta exemplar, poti face o vizita in acest magazin , pentru a cumpara un sistem de supraveghere pentru bone.

Acesta iti aduce o multime de avantaje:

  • Te avertizeaza atunci cand ceva nu este in regula cu bona si cu copilul;
  • Iti dezvaluie adevaratul caracter al celei care are grija de prichindelul tau;
  • Iti ofera liniste ori de cate ori esti plecat departe;
  • Te asigura ca bona respecta intr-u totul programul impus.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.