Specificatii necesare unui laptop

Este suficient de compact pentru a-l putea purta oriunde si suficient de versatil pentru a rula aplicatii exigente. Un laptop este cel mai bun instrument care poate face treaba serioasa la serviciu, dar poate fi folosit si pentru jocuri, filme, editare foto si alte necesitati. In timp ce tabletele si smartophone-urile sunt mai populare, majoritatea oamenilor isi dau seama ca, de la tastarea unei lucrari de cercetare la rularea unui film, tot un laptop isi face treaba mai bine.

Stiind aceste lucruri apare si intrebarea in legatura cu alegerea dispozitivului potrivit. Exista o mare varietate de dimensiuni, caracteristici si preturi, ceea ce face alegerea unui laptop o adevarata provocare. De aceea trebuie sa va dati seama ce aveti nevoie!

Daca va grabiti cu achizitia, acestea sunt cele mai importante lucruri de luat in considerare atunci cand alegeti un laptop nou:

  • Ecranele de 12.5 pana la 14 inch ofera cel mai bun echilibru intre utilizare si portabilitate. Ecranele mari sunt ideale pentru cei care nu calatoresc mult, iar ecranele mici sunt minunate pentru copii.

  • 8 GB memorie RAM

  • Stocare SSD in loc de hard disk

  • Core i5 CPU

  • 8 ore autonomie a bateriei

  • Puteti lua in considerare si un dispoziti 2 in 1, adica ce poate fi si laptop si tableta.

Laptopurile sunt niste dispozitive foarte usor personalizabile si se pliaza pe o multitudine de sarcini. Daca nu aveti de facut activitati profesionale care necesita anumite functii tehnice, o anumita memorie sau un anumit procesor, un laptop care are caracteristicile amintite, poate fi de mare folos. Desigur, persoanele care isi doresc un laptop performant pentru editare foto sau video, pentru gaming sau alte activitati, vor trebui sa caute un dispozitiv compatibil cu munca lor.

Laptopuri refurbished – cele mai mici preturi | it-sh.ro

laptopuri refurbished

Laptopuri de calitate si la pret corect gasiti in magazinul specializat in echipamente IT, https://www.it-sh.ro/. pe langa laptopuri second hand, aici puteti vizualiza si cumpara laptopuri refurbished. Cele din urma produse sunt noi, doar despachetate si refuzate de client, apoi verificate si revandute la un pret mult mai mic. Oricand aveti nevoie de un laptop, calculator, monitor sau imprimanta, la IT-SH le veti gasi pe toate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.