Sfaturi utile pentru alegerea celui mai bun tip de imprimanta

Pe piata exista atat imprimante laser, cat si imprimante cu cerneala, imprimante cu scaner si imprimante clasice, multifunctionale, si lista poate continua .

Alegerea celei mai bune imprimante, tine in totalitate de nevoile utilizatorului si de ceea ce urmeaza sa faca acesta cu dispozitivul.

Specialistii din magazinul online https://ceriu.ro ofera pe langa imprimante de cea mai buna calitate si sfaturi utile pentru alegerea celui mai bun produs, care sa ramana util si functional mult timp.

Alegerea unei imprimante cu laser in functie de mai multe detalii tehnice

Calitatea fotografiei – imprimantele color de specialitate care functioneaza perfect si in studiourile foto sunt esentiale pentru cei care vor sa poata imprima imagini de inalta rezolutie pe hartie foto.

Carduri de memorie digitale si Memory Stick-uri – o persoana care imprima de pe mai multe dispozitive, are cu siguranta nevoie de un slot pentru stickuri de memorie si de posibilitatea de a se conecta la telefon pentru a imprima direct de pe el.

Wireless – atunci cand imprimanta nu sta langa calculator, este recomandat ca aceasta sa aiba functie wireless pentru a nu fi necesara mutarea ei langa calculator ori de cate ori este folosita.

Prelucrarea imaginilor – procesarea imaginilor necesita multa putere, astfel incat imprimantele au adesea un procesor si o memorie mai mare decat PC-ul. Unele imprimante formeaza imaginea completa in memorie inainte de imprimare, ceea ce le permite sa gestioneze rapid fisierele mari. Acelasi lucru se intampla si cu imprimantele dotate cu scannere.

Usurinta in utilizare – cat de usor este procesul de configurare a imprimantei si cat de simplu este sa fie printate primele documente? Un utilizator neexperimentat cu siguranta isi va prinde urechile intr-un meniu complex. Avantajul este ca cele mai multe imprimante vin si cu instructiuni de folosire clare, structurate in pasi simpli.

Imprimante laser | scannere | ceriu.ro

imprimante laser

Compatibilitate – Imprimantele mai noi sunt compatibile cu USB, ceea ce inseamna ca vor functiona cu Windows 98/2000 / XP si Mac System 8.1 sau o versiune ulterioara.

Garantie – este important sa fie cumparata o imprimanta care include o garantie a producatorului si/ sau a magazinului (de cel putin 90 de zile).

Acestea sunt cele mai comune sfaturi pentru alegerea unei imprimante si cele mai importante detalii de luat in considerare. Imprimantele care au scannere se vor dovedi mai utile in situatiile in care este nevoie ca un document sa fie scanat rapid. Chiar daca scannerul nu este folosit frecvent, existenta lui este cu siguranta un plus demn de luat in considerare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.