Sfaturi in alegerea prizelor potrivite

Alegerea prizei electrice poate sa fie un proces care sa ne dea batai de cap daca nu stim dupa ce criterii sa o alegem.

De aceea este foarte important sa stim la ce sa ne uitam cand alegem priza electrica pentru mobila noastra.

Probabil ca si tu esti in procesul de finalizare a instalatiei electrice sau doar pur si simplu vrei sa inlocuiesti prizele din casa cu unele mai bune.

Chiar daca poate parea un lucru banal la inceput, alegerea prizelor potrivite pentru casa joaca un rol important in siguranta ta si transmiterea corecta a curentului.

In Romania, marea majoritate a incendiilor se produc din cauza unei instalatii electrice prost facute.

De aceea recomandam sa alegi prize electrice de calitate superioara de la Bachmann sau Schulte. Iti recomandam calduros aceste 2 branduri de top pentru ca toate produsele lor sunt de calitate ridicata si iti asigura un plus de confort si siguranta.

Evita sa cumperi prize de la magazinele de cartier, din piata si locuri nespecializate, pentru ca acestea se vor strica rapid. Pe site-ul Protege Parol poti sa gasesti o gama variata de prize de bucatarie si birou la standarde inalte.

Prizele se pot alege dupa mai multe criterii – modul de conectare, tipul retelei electrice – pot fi prize monofazate de 230VAC, 16A, sau prize trifazate de 400Vac.

Apoi trebuie sa ne uitam si la gradul de protectie – pot sa fie prize cu impamantare si fara impamantare. Recomandam prizele cu impamantare – avand un plus de protectie.

Mai trebuie sa ne uitam si din ce sunt fabricare prizele – ele pot fi din ceramica sau polimeri. Sunt mai recomandate prizele din polimeri pentru ca sunt rezistenti la foc.

Descopera intreaga gama de prize Bachmann sau gama de prize Schulte de la Protege Parol pentru a te putea bucura de confort la tine acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.