Scaunele auto Pierre Cardin – performanta la preturi excelente

Unul dintre accesoriile indispensabile cresterii celui mic este scaunul auto, cel care ii asigura prichindelului toata siguranta si confortul pe parcursul calatoriilor cu masina. Magazinul online BabyNeeds are pentru toti actualii si viitorii parinti scaune auto Pierre Cardin intr-o editie speciala de accesorii, confectionate din materiale rezistente si de cea mai buna calitate.

Cum alegem scaunele auto Pierre Cardin?

Scaunele auto Pierre Cardin sunt dedicate tuturor parintilor care isi doresc accesorii de la cele mai importante branduri de pe piata si care sa fie confectionate din materiale de cea mai buna calitate, comode si fiabile. Fata de celelalte modele de scaune auto de pe piata, cele Pierre Cardin dispun de un pret foarte avantajos, in raport cu toate accesoriile de care beneficiaza. Astfel, dintre cele mai importante caracteristici, pe care orice scaune auto Pierre Cardin ar trebui sa le aiba:

  • husa confectionata din material textile, care poate fi curatata usor si data jos, pentru a fi spalata.
  • sistem de prindere a centurilor de siguranta in 5 puncte, ele fiind reglabile in functie de inaltimea din zona umerilor.
  • reductor detasabil pentru sezut si cap, util pentru copiii mici.
  • spatar reglabil pe 5 pozitii de inclinare.
  • protectie laterala pentru ambele parti.
  • certificate de omologare, conform tuturor criteriilor impuse de UE.

Atunci cand vreti sa ii oferiti celui mic tot ce-i mai bun, incercati sa alegeti scaunele auto Pierre Cardin care dispun de toate avantajele prezentate mai sus.

Despre BABYNEEDS

Babyneeds.ro este magazinul online cu o gama larga de produse potrivite pentru fiecare etapa a dezvoltarii scaune auto pierre cardinarmonioase a unui bebelus. Magazinul le pune la dispozitia clientilor accesorii pentru masa celui mic, camera bebelusului, confortul mamicii, curatenie, jucarii si cadouri, plimbare si relaxare, precum si articole destinate sigurantei bebelusului, cum ar fi niste scaune auto Pierre Cardin. Pentru comenzi online, completati formularul prezent pe pagina online sau trimiteti un mesaj, la adresa de e-mail office@babyneeds.ro. De asemenea, personalul magazinului va sta la dispozitie si la numerele de telefon 0726.817.023 si 0740.672.091.
###

Leave a Reply

Your email address will not be published.