Scaune auto copii Storchenmuhle – calitate garantata de producator

Sa pastrezi siguranta unui copil in masina devine din ce in ce mai greu. Acum exista scaune auto copii Storchenmuhle expandabile, scaune auto copii Storchenmuhle cu suport pentru biberon si cu suport de perne pentru cel mic. Sa nu mai spunem ca in Romania esti obligat prin lege sa iti plimbi copilul intr-un scaun auto de copii. Daca nu stii la ce sa te uiti inainte sa cumperi un scaun auto, articolul acesta o sa-ti vina in ajutor.

Scaune auto copii Storchenmuhle – protejeaza-ti copilul in trafic

Raspunsul scurt si rapid ar fi ca ne obliga legea. Legea scaunelor auto spune ca orice copil de pana in 3 ani este obligat sa fie protejat si sa umble in scaune auto copii Storchenmuhle, scaune auto care reprezinta o investitie in siguranta copilului tau. Un studiu arata ca bebelusii care nu circula in scaune auto copii Storchenmuhle au de 7 ori mai multe sanse sa se accidenteze serios in cazul unui accident, fie el si un accident usor.

In 2012, 450.000 de bebelusi au fost transportati la spital in urma unui accident si mai bine de 2500 de copii au murit. Multi dintre ei nu erau echipati corespunzator in niste scaune auto copii Storchenmuhle, ceea ce inseamna ca un scaun auto putea sa previna aceste tragedii. Probabil te gandesti ca accidentele au fost facute la accidente mari, dar in realitate, 80% din accidente s-au produs la 10 km in jurul casei si 60% dintre ele s-au intaplat pe strazi unde limita de viteza este de 50 km/h.

Din aceasta cauza in Romania s-a dat legea scaunelor auto care spune ca orice copil sub 3 ani trebuie sa fie plimbat in scaune auto copii Storchenmuhle si ca orice copil pana in 12 ani nu mai are voie sa stea pe scaunul din fata pentru a nu se mai produce tot felul de tragedii. Chiar si fara aceasta lege, multi parinti erau constienti de problema sigurantei copiilor lor si deja aveau acasa un scaun auto de copii. Problema pentru care s-a dat legea in Romania este ca desi parintii aveau acasa scaune auto copii Storchenmuhle, acestia nu le puneau in masina si nu le foloseau. Aproximativ 95% dintre ei.

Autoritatile din Romania spera ca prin aceasta lege, scaunul auto sa fie folosit zilnic de catre parinti pentru a nu se intampla tragedii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.