Șapte avantaje la o parcare privată în Aeroport Otopeni

Doar pentru că mașina personală nu vă poate duce până la destinația finală a călătoriei dumneavoastră, nu înseamnă că trebuie să o lăsați acasă. Indiferent dacă stați mai aproape sau mai departe de locul de decolare, există multe motive pentru care variantele de parcare privată în Aeroport Otopeni sunt o soluție comodă. Chiar și atunci când voiajul durează mai multe zile sau mai multe săptămâni, deplasarea spre și dinspre aeroport cu mașina proprie nu mai este o problemă, se pot găsi soluții chiar și pentru cei mai pretențioși.

De ce să alegeți o parcare în Otopeni pe termen lung?

  • Pentru că este mult mai comfortabil să dispuneți de mașina personală până în preajma aeroportului. Economisiți timp și energie evitând alte mijloace de transport în comun. În plus, în cazul în care ați luat de acasă obiecte ce nu vă sunt necesare, le puteți depozita în mașina personală până la întoarcere.

  • Odată ajunși la locul pe care l-ați ales pentru parcare în Otopeni pe termen lung sau scurt, veți beneficia de transfer personal înspre și dinspre terminalele aeroportului. Nu e nevoie să așteptați după un program comun, mașina de transfer vine expres pentru dumneavoastră, la ora pe care o solicitați.

  • Puteți rezerva locul de parcare online, cu mai mult timp înaintea călătoriei, și să aveți în acest fel tot planul pus la punct de la bun început. Mai mult, dacă rezervați din timp e posibil să vă bucurați și de unele oferte personalizate.

  • Aveți opțiunea de a plăti cu cardul sau cash, deci această variantă este convenabilă în cazurile în care faceți o călătorie în interes de serviciu și costurile ei vă sunt decontate. Totul este transparent, convenabil și comod, evitați biletele și cozile de care se lovesc cei care folosesc mijloacele de transport în comun către aeroport.

  • Alegând o companie care este aproape de aeroport veți ajunge foarte rapid și comod la terminalul de plecare, fără să mai fie nevoie să traversați pe jos parcarea aeroportului, să căutați terminalul potrivit sau să fiți blocat în traficul din zonă.

  • O parcare privată are și marele avantaj al diferenței de preț față de parcarea din incinta aeroportului, aceasta din urmă având tarife mult peste nivelul normal al acestui tip de servicii. În plus, în parcările private diferențele de preț între parcarea unui microbuz și parcarea unei mașini mici este convenabilă, deci puteți folosi oricare dintre mașinile de care dispuneți.

  • Veți putea sta liniștit știind că mașina dumneavoastră este în siguranță indiferent cât timp sunteți plecat. Mașina este supravegheată în permanență, puteți fi sigur că ați încredințat-o în cele mai grijulii mâini!

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje apelati la https://park4fly.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.