S-a lansat 24t.ro, site-ul de analiza a traficului

24t_logo_nouPosesorii de bloguri si site-uri au un nou tool de contorizare a traficului. Site-ul de monitorizare 24t.ro ofera gratuit mai multe servicii de analiza si contorizare a traficului in timp real. Informatii complete despre vizitatorii tai, comparatii imediate cu rezultatele de trafic ale competitorilor tai sau posibilitatea de a genera grafice compelxe pentru a-ti imbunatati performanta site-ului tau sunt cateva dintre facilitatile oferite de 24t.ro.

Autor: Mihaela Dinu

Site-ul de analiza ofera tuturor celor inregistrati traffic statistics, web traffic analytics, statistici si analiza. De asemenea, acesta este intuitiv si usor de utilizat, astfel ca iti va face munca mai usoara. Te vei putea concentra pe crearea de continut si pe marketing, in timp ce 24t.ro iti va oferi statistici complexe, care te vor ajuta  sa urmaresti rezultatele muncii tale.

Platforma de analiza a traficului face parte din grupul Konkav Media Advertising, companie cu capital 100% romanesc, ce activeaza pe piata din anul 2008. Din portofoliul grupului mai fac parte si Rezervariromania.ro, portal de rezervari turistice online, si hipermarketimobiliar.ro, site-ul  de anunturi imobiliare direct de la proprietari.

Rezervariromania.ro promite ca modul in care abordeaza a domeniul va da o noua definitie rezervarilor online in materie de turism, locuri de agrement si petrecere a timpului liber, fie ca sunt locatii fun zone, fie ca sunt hoteluri, pensiuni, cluburi sau restaurante sau orice alta locatie pe care tu ai putea sa o alegi pentru a te relaxa.

Hipermarketimobiliar.ro este siteul F.S.B.O (for sale by owner, cu vanzare direct de la proprietari) care stabileste standarde in Romania, depasind asteptarile clientilor in domeniul publicitatii imobiliare online si offline.

Leave a Reply

Your email address will not be published.