Preturile pachetelor SEO, un indicativ al calitatii serviciilor

La inceput de an este momentul pentru noi planuri de business si pentru noi planuri de a creste veniturile afacerii tale. Daca iti doresti ca 2016 sa insemne venituri mai mari pentru tine, ar trebui sa aloci din buget si sumele necesare pentru inceperea colaborarii cu o echipa de specialisti SEO.  Preturile SEO sunt direct proportionale cu calitatea serviciilor si depind de orele pe care vrei sa le aloce site-ului tau specialistii cu care vei colabora.logo seo riders active soft

Una dintre modalitatile cele mai noi de promovare a unei afaceri, indiferent de profilul ei, este crearea unei identitati online si promovarea ei prin diverse tehnici, unele dintre ele fiind cele de Search Engine Optimization. Pretul unui pachet SEO depinde de alegerile tale, un pachet mai mic, care se traduce in cateva ore alocate site-ului tau, inseamna si un pret mai mic pentru serviciile SEO, pe cand pachetele mai mari au costuri mai ridicate, insa sunt si de efect.

Daca vrei rezultate mai rapide si iti doresti ca site-ul sa fie promovat si pe alte site-uri cu parametri SEO buni, preturile pachetelor SEO pot depasi 1000 de euro lunar. Exista insa si pachete mai mici, care au si costuri pe masura.

Preturile oferite de agentiile SEO pot fi si personalizate, in functie de cerintele tale. Costul unui pachet are mai multe componente, incepand de la numarul de expresii cheie potentiale, numarul de landing page-uri optimizate, verificarea indexabilitatii site-ului, trecand prin servicicii de scriere content, precum si content marketing si ajungand la realizarea si distribuirea de video-uri si infografice.

Majoritatea agentiilor SEO din Bucuresti ofera si bonusuri sau reduceri la incheierea unui contract pe o durata de timp mai mare, astfel incat poti obtine preturi SEO avantajoase daca inchei o colaborare pe 12 luni cu o agentie.

Daca iti doresti calitate, trebuie sa fii dispus sa platesti preturi mai ridicate pentru serviciile SEO, un principiu valabil in toate domeniile, nu doar in cel al optimizarii web. Daca iti doresti servicii de calitate, va trebui sa aloci o suma mai mare din bugetul pe 2016 pentru optimizarea SEO a site-ului in Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.