Parcare Otopeni, cea mai cautata din zona aeroportului

Parcare Otopeni este printre cele mai cautate parcari pentru dumneavoastra, atunci cand vreti sa plecati intr-o excursie sau sa plecati undeva pe un termen destul de lung si masina nu vreti sa o lasati intr-un loc ascuns sau unde nu este pazita, parcarea otopeni este o parcare care are 250 de locuri si care este supravegheata non stop.

Parcarea noastra va v-a ajuta pe dumneavoastra sa va tineti masina intr-un loc bine securizat si mai ales pentru dumneavoastra, ca sa aveti o vacanta frumoasa si fara temeri. Masina o puteti lasa pe un termen scurt sau pe un termen lung, doar ca noi garantam ca atunci cand ajungeti inapoi in tara masina va fi cum ati lasat-o dumneavoastra, masina este lasata in parcare inainte de a va imbarca in avion ca sa plecati in alta tara sau chiar in Romania.

Pe langa ca parcarea este fix langa aeroport, parcarea noastra are si un nivel ridicat atunci cand este vorba de securitatea fata de masinile dumneavoastra, Parcarea otopeni este facuta pentru oamenii care pleaca intr-o excursie pe durata mica/mare si care au nevoie de o parcare pentru a-si lasa masina intr-un loc securizat.

Tot mai multi oameni aleg sa se deplaseze catre cel mai mare aeroport, pana acum ceva timp era o problema foarte mare cu gasirea unei parcari, dar acum parcarea noastra ”Parcarea Otopeni” te va atrage ca un magnet pentru ca multi oameni aleg sa se deplaseze la aeroport cu masina in loc sa se deplaseze cu metroul, din simplul fapt ca este mult mai bine, d-asta aceasta parcare a fost facuta, pentru oamenii care au nevoie de o parcare foarte mare si securizata pe un termen destul de lung.

Daca iti vei lasa masina in parcarea noastra vom garanta ca masina va fi la fel cum ati lasat-o, e mult mai bine sa lasati masina intr-o parcare securizata de cat intr-un colt al strazii in care nu o vedeti si umbla tot felul de oameni pe langa ea. In schimb distanta de la aeroport pana la parcare este de 3-4 minute, ajungi foarte repede si termini foarte repede.

Parcarea noastra este deschisa 24/7 si securizata nonstop, dupa ce masina dumneavoastra sta frumos intr-o parcare, dumneavoastra puteti pleca foarte calm spre avion, gata de excursia minunata, pleci linistit fara sa-ti mai faci griji de autoturismul dumneavoastra.

Si oamenii care vin din provincie sau de undeva departe vor fi mult mai multumiti sa vina cu masina in loc sa vina cu trenul, pentru ca isi vor lasa linistiti masina in parcare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.