Oferta de vara pentru Plasele de Tantari

In luna Aprilie incepe oferta de vara a firmei producatoare de plase anti tantari “Plasadetantari.ro”. Profita de oferta de vara si comanda o plasa de tantari direct de la producator. Te vei bucura de servicii complete de masurare, producere, transport si montare. Alege sa comanzi o plasa tantari folosind preturile scazute din oferta de vara. In felul acesta iti economisesti bani si te poti bucura de alte lucruri care iti fac placere.

Oferta de vara se refera la pretul unei comenzi intregi: produse si servicii incluse in pret. Un kit complet de plasa de tantari clasica este solutia ideala pentru a obtine nopti de vara linistite. Tantarii si insectele provoaca rani, alergii si stres pe timp de noapte. Pentru a evita noptile nedormite este ideal sa instalati la timp plasele, inainte de inceputul sezonului de vara.

Plasa de tantari – oferte de vara

In oferta de vara sunt incluse modele diferite de plase: cele de tip rulou, plisse, glisante, americane sau cu balamale. Fiecare model de plasa are anume beneficii pentru care este ales de clienti. Unele persoane isi doresc un model anume pentru design-ul locuintei, alte aleg in functie de spatiul disponibil, iar alti clienti aleg in functie de buget.

Detaliile de care trebuie sa tineti cont in selectia plaselor anti tantari sunt materialele din care sunt produse cadrele si masurarea plaselor. O plasa de tip rulou poate fi montata pe cadrul ferestrei de PVC sau aluminiu. In functie de dorinta clientului, culoarea lemnul sau alte culori pot fi alese pentru cadrele plaselor de tantari astfel incat sa se asorteze cu designul ferestrelor si usilor.

Plasa de tip glisant este ideala pentru spatiile mici unde nu este permisa deschiderea ferestrei si a plasei. Glisantele se mai numesc si culisante si sunt alese de clientii care doresc ca plasa sa fie usor de manevrat atat de copii, batrani, cat si adulti.

Plasa de Tantari – Detalii Companie

Firma Plasa de Tantari lucreaza in domeniul acesta de mai bine de 10 ani. Cu o experienta extinsa in masurarea, construirea si montarea pentru orice model de Plasa de tantari, echipa noastra se bucura de aprecierea clientilor care au incercat produsele noastre. Gasiti mai multe informatii despre noi, despre procesul de instalare sau despre preturile firmei “Plasa de Tantari” pe website sau la telefon. Contactati echipa noastra folosind informatiile de mai jos.

Email: contact@plasadetantari.ro

Telefon: +4 0737 887 857

Persoana contact: Mircea

Website: plasadetantari.ro

Facebook: https://www.facebook.com/plasaantitantari

oferta de vara

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.