Motivul pentru care sa apelati la servicii de detailing auto

Masina este un bun pretios pentru multi soferi, iar acest lucru se vede in modul cum o ingrijesc si fac tot posibilul sa functioneze in parametri optimi. Cu toate ca nu sar peste verificarile regulate la mecanic si vizitele la spalatorie, unii soferi nu vad niciun motiv pentru care sa apeleze la servicii de detailing auto. Mare greseala!

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa investiti si in acest sens in ceea ce priveste masina!

Daca ati achizitionat o masina noua, detailing-ul v-ar putea ajuta sa ii pastrati imaginea perfecta ani la rand. In cazul in care sunteti al doilea sau al treilea proprietar al masinii, detailing-ul v-ar putea ajuta sa aduceti masina la starea la care ati visat. Cum se intampla acest lucru? Ei bine, operatiunile de detaliere a masinii abordeaza cele doua planuri ale ingrijirii acesteia: interior si exterior.

In interior, un bun detailer va curata tot ce se poate curata, de la tapiterie la insertii de piele, de la scaune la volan si schimbator de viteza, de la plafon la pardoseala. Fiecare colt al interiorului masinii va fi curatat cu ajutorul unor aparate profesionale si detergenti potriviti pentru materialul din care este fabricata tapiteria.

In exterior, vor fi corectate micile indoituri si puncte de rugina, fapt care inseamna ca vor fi si acoperite cu vopsea de aceeasi culoare. Vor fi curatate atat caroseria cat si rotile si capacele acestora. Tot ce inseamna noroi sau praf va disparea, locul fiind luat de stralucirea oferita de ceara si alte substante care pot sigila pentru o vreme partea exterioara a masinii.

Asadar, unul dintre motivele pentru care sa apelati la serviciile de detailing auto este acela de a va proteja investitia. Indiferent daca detineti o masina noua sau una second hand, sedintele regulate de detailing nu fac decat sa mentina un aspect interior si exterior ingrijit al masinii.

Oricand aveti nevoie de curatarea caroseriei sau de curatare tapiterie auto in Bucuresti, compania Curatam Pe Loc va poate fi alaturi prin serviciile pe care le ofera. Accesati http://curatampeloc.ro/ si programati urmatoarea sedinta de detailing auto in Bucuresti, iar incantarea nu va intarzia sa apara!

Leave a Reply

Your email address will not be published.