MedLife plantează promisiunea unui viitor mai verde pentru copii, în campania de CSR „Facem România verde”

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, a dat startul primului său proiect de responsabilitate socială dedicat protejării mediului – Facem România verde, prin care va planta câte un un copăcel pentru fiecare nou-născut din maternitățile sale. Prin această campanie de CSR, dezvoltată și implementată alături de agențiile Jazz și pastel, MedLife duce mai departe promisiunea de a face România bine, contribuind la sănătatea și echilibrul generațiilor următoare.

Este în natura MedLife să se preocupe de binele oamenilor, dar și de mediul în care ei trăiesc, de aceea compania și-a asumat responsabilitatea și implicarea în reconstrucția ecologică a unei zone tăiate la ras, din munții Făgăraș. Astfel, prin intermediul Fundației Conservation Carpathia, MedLife va împăduri o suprafață de 10 ha, prin plantarea a 40.000 de puieți în primul an al proiectului. Proiectul Facem România verde a demarat pe 10 noiembrie, odată cu prima acțiune de plantare, la care au luat parte angajați MedLife alături de voluntari și membri din echipa Fundației Conservation Carpathia.

 „Vrem să construim împreună, zi de zi, un viitor mai bun pentru copiii noștri și pentru asta încercăm să întreprindem acțiuni care contează. Misiunea noastră a intrat recent într-o nouă etapă: am lansat primul nostru proiect de CSR pentru mediu – Facem România verde! Este un proiect care a pornit de la o idee internă, din echipa MedLife și a prins viață cu ajutorul unei întregi echipe, fiind o misiune în care cu toții credem. Tocmai de aceea, colegii noștri s-au mobilizat și au făcut echipă cu voluntarii pentru prima plantare, acțiune ce a fost un succes, de care suntem tare mândri. Efortul depus de echipă a fost un bun prilej de a ne aduce aminte câte lucruri frumoase putem face împreună, așa cum facem și în activitatea noastră de zi cu zi. Acest proiect este unul de viitor, care în timp va da roade la propriu, este promisiunea noastră de a face bine pentru următoarele generații”, a declarat Ina Bădărău, PR Manager MedLife.

Prin acest prim proiect de CSR dedicat protejării mediului înconjurător, compania marchează încă o cale de a se implica constructiv și benefic în viața oamenilor. Facem România verde însumează, la fel ca fiecare acțiune întreprinsă de MedLife, esența brandului. Iar de această dată, pe lângă respectarea promisiunii unui act medical de calitate și a excelenței dovedite fiecărui pacient, campania reprezintă dorința MedLife de a se implica și mai mult în dezvoltarea și evoluția societății.

Campania este susținută în mediul digital prin platforma dedicată proiectului, https://www.medlife.ro/facem-romania-verde, unde poate fi vizionat atât spotul video ce spune povestea campaniei, cât și cel care pune în scenă prima acțiune de plantare cu care proiectul a demarat. În plus, campania este susținută și printr-o serie de proiecte și acțiuni de PR.

Despre MedLife

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, una dintre marile companii private de sănătate din Europa Centrală.

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Începând cu 2009 a deschis sau a achiziționat 83 de unități medicale. Echipa sa puternică si experimentată de management a fost capabilă să creeze si să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Echipa de lucru pentru dezvoltarea campaniei Facem România verde:

Echipa MedLife:

Ina Badarau – Public Relations Manager

Andreea Laca – PR Specialist

Alis Lupu – PR Specialist

Simona Iliescu – Marketing Manager

Alexandru Vladu – Digital Marketing Specialist

Diana Grosu – Marketing Specialist

Mariana Ursoi – Customer Analyst

 

Echipa Jazz Communication:

Alina Varlanuta – Group creative and Copywriter

Raluca Matei – Head of art

Andrei Antal – Junior Copywriter

Georgiana Rotaru – Accout Director

Alexandra Coanca – Account Executive

Andreea Calarasu – Creative planner

 

Echipa pastel:

Simona Mincu – Head of PR

Vera Petrescu – PR and Social Media Manager

Oana Cristea – Internal communication and public affairs manager

Mihaela Stoica – Client Service Director

Horia Cucuta – Motion Designer

Cristina Icnotiu – Art Director

Ionuț Ungureanu – Copywriter

Roxana Sava – Copywriter

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.