Meditatii Bucuresti- un nou mod de a rasufla usurat inainte de marile examenele

Testele, lucrarile semestriale sau examenele nationale bat la usa? Te simti nesigur pe tine sau pur si simplu vrei sa dedici timp suplimentar studiului aprofundat? Acum exista o cale mult mai usoara de a scapa de stress-ul pricinuit de apropierea perioadelor de evaluare: meditatii Bucuresti.

In cadrul orelor suplimentare de pregatire, cadrele didactice inimoase au ca obiectiv sa iti intinda o mana de ajutor si iti faciliteze greaua de misiunea de a obtine nota dorita.

De ce sa ne pregatim din timp cu sedinte de meditatii?

Inca din momentul pasirii in clasele de gimnaziu, elevii se confrunta cu un trac puternic, pricinuit de faptul ca au in fata cate un profesor la fiecare disciplina. In plus, comparativ cu ciclul primar, incepand cu clasa a V-a, materia, fie ca vorbim de romana, matematica, istorie sau limbi straine capata, progresiv, un anumit grad de complexitate. Din aceste motive, parcurgerea constanta a continuturilor, pregatirea temeinica zilnica reprezinta doua dintre elementele care contribuie la succesul tau in scoala. Si pentru ca asta nu este tot, in acesti ani frumosi de scoala general, esti bombardat cu o suita de lucrari, dupa care, la final de semestru, vei avea de trecut “proba de foc” a tezelor. Asadar, te simti pregatit? Aceasta ar trebui sa fie prima intrebare care sa-ti treaca prin minte atunci cand te ingrijorezi ca nu ai inteles o problema de matematica, un exercitiu de gramatica la limba romana sau firul unor evenimente istorice importante, care au marcat profund, evolutia omenirii.

Tocmai de aceea, pentru tine, elevule, se deschide o noua poarta: meditatii Bucuresti, meditatii-orice.ro, liantul tau intre scoala si activitatile de acasa.

Dar ce inseamna pentru tine aceste sedinte de pregatire in particular si cat de mult te ajuta in progresul scolar?

Meditatii Bucuresti – eliminarea lacunelor, sanse mai mari de progres scolar

 

In primul rand, meditatiile acopera lipsurile legate de parcurgerea superficiala a materiei la scoala. Timpul limitat si programa destul de condensate sunt “inamicii” numarul 1 ai starii de degradare a procesului educativ din Romania. Cresterea ponderii mediei obtinute in gimnaziu in calculul mediei de admitere la liceu a creat o adevarata “presiune” mediatica asupra elevilor, parintilor si, nu in ultimul rand, asupra profesorilor. Cadrele didactice s-au vazut astfel nevoite sa supraevalueze, uneori, activitatea elevilor, facilitand celor mai buni accesul la liceele de top. Asa s-a ajuns ca notele acestora sa nu fie in stricta concordanta cu nivelul de cunostinte acumulate.

Astfel, sedintele de meditatii Bucuresti, care sunt realizate de cadre didactice de la importante institutii de invatamant din Capitala, au menirea de a compensa capitolele din programa ce nu au putut fi predate temeinic, oferind, in plus, sansa elevilor, de a–si face si intelege exercitiile dificile pe care le au ca tema.

In concluzie, calitatea actului educational se bazeaza pe studiu temeinic, riguros, pe exersare si deprinderea competentelor prevazute in programele scolare. Calea catre progresul scolar este asigurata doar printr-o daruire reciproca venita atat din partea elevului, cat mai ales din partea profesorului, care are rolul de dirijor in procesul de predare-invatare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.