Masina de inchiriat – Five adauga masini noi

Masina de inchiriat – Five adauga masini noi

 

O masina de inchiriat trebuie sa ofere siguranta, confort si placere celui care o foloseste. Firma Five adauga in toamna aceasta noi modele de masini de inchiriat. Incepand cu 1 Septembrie clientii Five gasesc masina de inchiriat de care au nevoie cu mai mare usurinta. Serviciile de inchirieri auto Brasov au o mare cautare in aceasta perioada. Din acest motiv, Five adauga masini noi din categoria SUV pentru cei pasioanti de calatorii in zonele de munte.

Flota auto se bucura de noi modele precum Skoda Fabia, VW Jetta, BMW X5, Mercedes S Class, Mitsubishi Outlander sau microbus tip Mercedes Vito. Fiecare dintre aceste noi modele acopera toate beneficiile unui automobil de inchiriat. Locatia este avantajoasa, pretul este accesibil, masinile sunt de toate tipurile si starea tehnica a masinilor este impecabila.

De ce sa alegi o masina de inchiriat de la Five?

Flexibilitate aratata de fiecare data fata de nevoile clientului. Firma Five isi arata suportul fata de firmele mici sau de persoanele fizice. Fie ca inchirieaza pentru firme, fie pentru familii, Five arata flexibilitate in ceea ce priveste locul de preluare al masinii, locul de predare al masinii. O alta latura unde arata flexibilitate este cea de pret. Five este tot timpul dispus sa faca un pret bun clientului.

Pentru clientii care apeleaza la serviciile de inchirieri auto la Five este o bucurie sa descopere ca rezervand o masina din timp, sau rezervand pentru o perioada mai lunga de timp, pretul devine mult mai atragator.

masina de inchiriat

2 Siguranta in trafic pentru orice masina de inchiriat din flota auto FIVE. Calatoriile la distanta, sau traficul intens din oras pot pune probleme conducatorilor auto.

Din aceasta perspectiva clientii rent a car pot fi linistiti. Firma Five asigura toate automobilele din flota sa si face controlul tehnic periodic. Siguranta clientilor Five este criteriu de baza pentru firma.

Despre Five rent a car

Five – Rent a Car Bucharest reprezintă o solutie pentru închirieri auto in Bucuresti, Romania. Desi a inceput ca o firma mica de inchirieri auto in Otopeniacum multi ani, compania Five a crescut in profesionalism. Prin experienta acumulata Five a ajuns sa fie apreciata de sute de clienti in fiecare an.

Clientii pot apela la serviciile FIVE 24/7 oricand ai nevoie de inchirieri auto, inchirieri VW Transporter, inchirieri microbuze sau de inchirieri masini. Mai multe exemple de astfel de afaceri gasiti online apasand aici.

Date Contact:

Website: inchirieri-auto.co

Telefon 0725.572.989, persoana de contact Ciprian.

Email contact: ciprian.razvan@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.