Un masaj detoxifiant cu miere, o adevarata oaza de relaxare

Orice tip de masaj este binevenit, caci nu cred ca exista persoana careia sa nu ii placa aceasta terapie, insa masajul detoxifiant cu miere este de-a dreptul o alegere exceptionala.

Ideal pentru sanatatea pielii

masaj detoxifiant cu miere
sursa:bookdalecc.edu

In primul rand, un masaj detoxifiant cu miere este perfect pentru sanatatea pielii, caci ajuta la indepartarea celulelor moarte, deci la eliminarea toxinelor. Astfel, pielea ramane moale si catifelata, asemanatoare unui bebelus. Mierea abunda in substante active, minerale si vitamine, ceea ce o face excelenta pentru sanatatea epidermei.

Masajul detoxifiant cu miere, bun contra celulitei

Un alt mare beneficiu al masajului detoxifiant cu miere este acela ca te scapa de celulita, ajuta la indepartarea aspectului neplacut de coaja de portocala. Este una dintre cele mai bune vindecari contra acestei probleme a pielii pe care natura a oferit-o omului.

Un alt beneficiu al masajului detoxifiant realizat cu miere este acela ca absoarbe toxinele, acestea fiind eliminate mult mai repede. Toxinele se mai elimina si in urma procesului natural de transpiratie.
Acest tip de masaj este eficient si pentru a stimula circulatia limfei, ceea ce inseamna o eliminare si mai eficienta a toxinelor din corpul uman. Daca esti fumator, consumi alimente nesanatoase sau daca urmezi diferite tratamente cu medicamente, un asemenea masaj va contribui la o mai buna stare de bine. Nu numai ca te vei simti mai bine din punct de vedere fizic, dar si starea psihica va fi una mult mai buna.
Mierea este un aliat al tineretii, pentru ca lupta eficient cu ridurile. Mierea folosita la masaj ajuta si la hranirea celulelor sanatoase ale pielii, contribuind la crearea unui strat de piele sanatos, catifelat si care este lipsit de riduri si crapaturi.

Dupa efectuarea unui astfel de masaj, pielea devine mult mai elastica si neteda, ceea ce te va face sa te simti in al noualea cer. De aceea, poti face cate o sedinta, cel putin, pe saptamana, pentru ca totul sa fie bine. Pielea are nevoie de cea mai buna ingrijire,ca sa isi pastreze sanatatea si supletea.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published.