Man and Machine a fost desemnat reseller MagiCAD in Romania

MagiCADMan and Machine, subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M), (www.mum.de), Autodesk Platinum Partner, a fost desemnat sa ofere servicii de licentiere, training si suport in Romania pentru solutia MagiCAD, dezvoltata de compania finlandeza Progman Oy.

MagiCAD pentru AutoCAD si Revit este o solutie care se adreseaza inginerilor proiectanti de instalatii, oferind acces la o biblioteca de peste 1.000.000 modele de produse cu dimensiuni si date tehnice de la cei mai importanti producatori precum Lindab, Philips, Trox, Kemper, Purmo, Geberit, Grohe si KERMI.

Suntem incantati sa reprezentam MagiCAD si in Romania, alaturi de Germania, Elvetia si Austria, si sa propunem clientilor nostri capacitatea sporita a acestei solutii CAD bazata pe principiile de eficienta BIM (Modelarea Informationala a Cladirii) pentru proiectarea instalatiilor termice, electrice, sanitare, de incendii, ventilare si conditionare a aerului.”, a declarat Dna. Luminita Popescu, Managing Director Man and Machine Romania.

MagiCAD combina functii specifice de desen si de calcul intr-un set cuprinzator si multidisciplinar de instrumente care corespund perfect nevoilor proiectantilor de instalatii din Romania. Solutia MagiCAD pentru Revit si AutoCAD permite realizarea mai rapida si mai usoara a activitatii de proiectare in constructii, folosind o biblioteca de peste un milion de modele inteligente de produse 3D de la cei mai mari producatori internationali de componente si dispozitive”, a adaugat Dna. Luminita Popescu.

Suntem mandri sa sprijinim comunitatea CAD europeana de peste 30 de ani prin servicii de consultanta, suport si training personalizat. Depunem eforturi sa impartasim experienta nostra specialistilor locali si sa ne asiguram ca obtin maximum de castig de la software-ul utilizat. Tehnologia MagiCAD este un mare plus pentru portofoliul nostru si suntem dornici sa o propunem inginerilor proiectanti de instalatii din Romania.“, a adaugat Dna. Luminita Popescu.

Solutia MagiCAD este alcatuita din mai multe module independente, printre care:
MagiCAD Ventilation – pentru proiectarea instalatiilor de ventilare si conditionare a aerului
MagiCAD Heating & Piping – pentru proiectarea si calculul instalatiilor termice si sanitare
MagiCAD Sprinkler Designer – pentru proiectarea si calculul instalatiilor de incendii
– MagiCAD Electrical – pentru proiectarea instalatiilor electrice
– MagiCAD Circuit Designer – pentru proiectarea de circuite electrice de diferite complexitati

De peste 30 ani, Mensch und Maschine Software SE inoveaza in domeniul proiectarii asistate de calculator, dezvoltand solutii software proprii, integrate cu servicii complete de planificare, implementare, consultanta si optimizare, care adreseaza provocari din industrii precum: inginerie electrica si mecanica (ecscad, PS Produktiv, customX), infrastructura si GIS (MuM Praxispaket Map, MuM MapEdit, MuM acadgraph MovE, G-Info) si arhitectura (IntelliCheck).

Despre Man and Machine Romania

Man and Machine Romania este subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M) (www.mum.de), unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM/CAE/GIS) din Europa, avand filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Spania, Polonia dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC.
Gama de produse oferita de M+M este extrem de variata si cuprinde solutii CAD/CAM/CAE/GIS pentru cele mai variate industrii (inginerie mecanica, instalatii tehnologice de proces, infrastructura, arhitectura). Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania, fiind cotata in “Prime-Segment” la Bursa de Valori din Munchen. Mai multe informatii aici: http://www.mum.de/DE_Mensch_und_Maschine_Investor_Relations.CAD.

Man and Machine Romania este certificata ISO 9001:2008, ISO 27001:2006, ISO 14001:2005 si OHSAS 18001 de catre RINA SIMTEX.

Pentru mai multe informatii despre Man and Machine Romania, vizitati www.manandmachine.ro.

Despre Progman Oy

Progman Oy este compania finlandeza care dezvolta solutia MagiCAD pentru proiectarea instalatiilor termice, sanitare, ventilatie, electrice si incendii. In plus, compania dezvolta aplicatii software personalizate pentru producatorii de componente si dispozitive din industria constructiilor. Fondata in anul 1983, si-a dobandit in domeniul sau o vasta expertiza si a dezvoltat o lista reprezentativa de referinte. Cu peste 15.000 de licente instalate in 45 de tari, MagiCAD contine o biblioteca de peste un milion de modele ale produselor celor mai importanti producatori, precum: Lindab, Philips, Trox, Kemper, Purmo, Geberit, Grohe si KERMI.

Persoana de contact:

Adina Macovei
Marketing Manager
Man and Machine Ro SRL
Tel: 031 228 80 88
Email: adina.macovei@manandmachine.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.