MamaBoutique.ro anunță apariția primei colecții de trusouri pentru botez

MamaBoutique.ro, lider pe piața hainelor pentru femei însărcinate, anunță apariția colecției de trusouri pentru botez.

La MamaBoutique găsești acum trusoul pentru botez complet, cu tot ceea ce ai nevoie pentru marea zi a creștinării.

Într-o cutie de un alb imaculat, lucrată manual, cu multă grijă și atenție vei descoperi obiectele pentru micuț – pânza botezului, prosopul pentru bebeluș și pentru preot, păturica pentru bebeluș, sticluța pentru mir, fașa, body și săculețul pentru săpun.

Pânza este confecționată manual, decorată cu o dantelă foarte fină.

Fașa este disponibilă în trei variante – alb, roz sau albastru. La fel ca și prosopul pentru bebeluș.

Body-ul pentru cel mic poate fi ales simplu alb/ivoire sau personalizat cu textul WoW KiD.

Toate obiectele din trusou sunt realizate din materiale premium, de cea mai bună calitate. Multe dintre ele sunt bumbac 100%, foarte prietenoase cu pielea celui mic. Pielea bebelușului delicată primește cel mai bun răsfăț.

Simbolistica obiectelor folosite și necesare la Sfântul Botez

1. Certificatul de naștere al pruncului, de pe care se vor lua datele pentru întocmirea certificatului de Botez;

2. Lumânarea pentru nași – semn al luminii lui Hristos. Lumânarea, pe care o aprinde preotul după scoaterea din apă a pruncului și pe care o țin nașii, arată lumina harului primit la Botez, dar și lumina faptelor bune, pe care cel botezat este chemat să le împlinească.

3. Untdelemnul de măsline – semn al milei lui Dumnezeu care se revarsă asupra celui ce se botează. Untdelemnul va fi binecuvântat de preot și folosit pentru ungerea copilului; apoi poate fi luat acasă pentru ungerea copilului după baie. Taina Mirungerii urmează imediat după botezul pruncului. Ungerea se face în semnul Sfintei Cruci, pecetluind toate simțurile.

4. Pânza Botezului (crâșmă/ pânza de mir) – pânza de culoare albă în care se primește pruncul de către nași atunci când se scoate din apa botezului. Pânza albă în care este înfășurat pruncul imediat după Botez, simbolizează haina luminoasă a sufletului, spălat de păcate, care a devenit de acum biserică sau locaş a lui Dumnezeu.

5. Fașa (panglica de Botez) – cu care preotul stropeşte faţa celui ce se botează zicând: Îndreptatu-te-ai, luminatu-te-ai, sfinţitu-te-ai, spălatu-te-ai, în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin! Aceasta reprezintă legătura dintre proaspătul botezat și Divinitate;

6. Păturica de învelit și un prosop mare, în care nașii îl vor primi pe prunc imediat după Botez;

7. Prosopul cu care preotul se șterge după ce scoate pruncul din cristelniță. Săpunul nu este obligatoriu;

8. Un rând de haine noi pentru prunc, care simbolizează haina luminoasă în care este îmbrăcat sufletul la Botez;

Trusoul pentru botez poate fi achiziționat online pe www.mamaboutique.ro sau în concept-store-ul din Piața Pache Protopopescu nr.1.

MamaBoutique.ro a luat ființă în 2011, din dorința de a ajuta femeile însărcinate să se îmbrace confortabil și stylish. Să se simtă încrezătoare, sexi și independente.

Oferim clientelor noastre diversitate în colecțiile de haine, lenjerie și accesorii. Suntem alături de ele pe toată perioada celor nouă luni de sarcină, dar și pentru experiența minunată de după naștere.

Comenzile se pot face online pe www.mamaboutique.ro, dar ne poți vizita și în concept-store-ul din București – Str. Piața Pache Protopopescu nr.1.

Telefon:  0722.600.406/ 0732.636.174

E-mail: office@mamaboutique.ro

Poți fi la curent cu ultimele noutăți și pe pagina de facebook: http://www.facebook.com/mamaboutique

Leave a Reply

Your email address will not be published.