Magazinul Invitatie-Online.ro are in stoc cele mai frumoase invitatii de botez

Fiecare parinte isi doreste ca nasterea copilului sa devina o sarbatoare, la care sa participe familia si prietenii apropiati. Fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente din viata unui om, petrecerea trebuie sa fie planificata pana la cel mai mic detaliu. Daca alegerea bisericii si a locatiei va fi considerata dificila, atunci alegerea invitatiilor vi se va parea si mai complicata, deoarece exista foarte multe modele, iar preturile variaza.

Prin ce se diferentiaza invitatiile de botez de la Invitatie-Online.ro fata de concurenta?

Magazinul Invitatie-Online vine in sprijinul proaspetilor parinti si le ofera superbele invitatii de botez la preturi cat se poate de avantajoase si, in plus, le mai ofera multe alte beneficii.

invitatie online botez

 • Acest magazin dispune de serviciile de calitate ale unei echipe de profesionisti, care activeaza in domeniul botezurilor de peste 20 de ani.
 • Echipa este specializata in design, in layout-area modelelor si in imprimarea acestora pe hartie, prin diferite tehnici, astfel incat invitatiile sa fie cat mai originale.
 • Magazinul online lucreaza numai cu produse de import, cu certificare ISO, care este recunoscuta in Europa.
 • Echipa este compusa din oameni care au o experienta de peste 8 ani in design-ul vectorial, in editarea si prelucrarea textului, pentru ca invitatia sa impresioneze destinatarii de la prima vedere.
 • De asemenea, cei care se ocupa de invitatii au intotdeauna grija ca textul sa fie scris corect, sa nu faca greseli gramaticale si dezacorduri.
 • Invitatie-Online le va trimite clientilor un e-mail inainte de a fi procesata comanda, pentru a isi putea da acordul in legatura cu ceea ce au ales.
 • Magazinul pune la dispozitia clientilor sai un mod simplu de comandare a invitatiilor de botez, online, direct de pe site-ul lui.

Care sunt beneficiile de a comanda invitatii de botez din magazinul Invitatie-Online.ro?

Dupa lungi cautari, cuplurile care planifica un botez, intra in criza de timp si se gandesc ca daca mai au cateva saptamani pana la marea petrecere, nu vor mai putea comanda invitatiile dorite, pentru ca ar lua mult prea mult.

invitatie botez invitatie online

 

 • Magazinul Invitatie-Online ii salveaza pe proaspetii parinti care se afla in situatii de urgenta, deoarece in cel mult 3 zile dupa ce comanda a fost procesata, ea poate fi ridicata. Insa, acest magazine accepta si comenzi care chiar sunt urgente si le furnzieaza parintilor in 24 de ore din momentul in care se va achita un avans.
 • Inainte de a fi expediata comanda, clientul va primi un e-mail, in care ii va fi prezentata o macheta si doar daca este de acord cu ea, comanda va fi procesata.
 • Un alt avantaj pe care magazinul online il ofera clientilor sai este acela ca pentru fiecare invitatie de botez comandata, veti primi si cate un plic, astfel veti fi scutiti de alte cautari.
 • Invitatie-Online ofera reduceri pentru produsele comandate, in functie de cate invitatii de botez doreste clientul si de modelul pentru care opteaza.

Magazinul Invitatie-Online reprezinta alegerea parintilor pentru invitatiile deosebite de botez pe care le are pe stoc si pentru profesionalismul cu care si-a obisnuit clientii. Chiar daca invitatiile de botez reprezinta doar unul dintre detaliile care fac diferenta dintre o petrecere reusita si una nereusita, cu siguranta achizitionarea lor le va aduce zambetul pe buze celor care le vor primi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.