Magazialucostica.ro a anuntat reduceri la motocoase

motocoasaMagazialucostica.ro este un magazin online a carui linie directoare de afacere rezida in plasarea pe piata si in livrarea motocoaselor, utilajelor agricole precum  zdrobitoarele de struguri, rezervoarelor de vin, tractoarelor noi sau second hand, uneltelor pentru ingirjirea plantelor sau pentru prelucrarea lemnului, a echipamentelor de curatenie, utilajelor pentru irigatii, pentru pregatirea solului, pentru protectia si intretinerea plantelor sau a masinilor de recoltat.

In plin sezon calduros, adica atunci cand gospodarii se ocupa de intretinerea peluzelor, magazinul online Magazialucostica.ro a anuntat reduceri substantiale la motocoase.

Aceste echipamente reprezinta varianta moderna a coaselor: diferenta consta in faptul ca cele dintai fie sunt prevazute cu motoare ce functioneaza cu benzina, fie sunt electrice, fie functioneaza cu acumulatori.

Stocul magazinului Magazialucostica.ro cuprinde zeci de modele diferite de motocoase online. Cele compacte sunt ideale pentru uzul casnic, cele semiprofesionale fac fata cu brio unei peluze de 500-5000 de metri patrati, iar cele profesionale se pot folosi si in cazul gradinilor mai mari de 5000 de metri patrati.

Ce detalii tehnice prezinta motocoasele de la Magazialucostica.ro?

motocoaseIn conformitate cu cele expuse mai sus, motocositoarele profesionale de la Magazialucostica.ro pot dezolta pana la 6 cai putere, au greutatea de 9-10 kilograme, un nivel de vibratii redus si sunt prevazute cu urmatoarele accesorii:

  • Angrenaje conice pentru iarba: acestea au cuplul ridicat, iar echipamentul de taiere este paralel cu pamantul
  • Manere ajustabile in functie de statura utilizatorului. Acestea beneficiaza si de un design ergonomic
  • Motoare foarte puternice, ideale pentru conditiile grele datorita faptului ca accelereaza rapid, motoare al caror consum de combustibil sau emitere de noxe sunt reduse
  • Tije lungi ce faciliteaza taierea ierbii pe o raza mare de actiune
  • Hamuri ergonomice dotate cu suport lombar, curele si bretele pentru distribuirea optima a greutatii
  • Sisteme SmarStart ce reduc cu pana la 40% rezistenta in snurul demaror
  • Manere prevazute cu insertii pentru sporirea confortului utilizatorului
  • Amortizoare anti-vibratii

Motocoasele compacte se adreseaza uzului casnic si sunt fabricate de unele dintre cele mai cunoscute companii, anume Stihl, Husqvarna sau Efco Stark. Acestea pornesc usor,se utilizeaza si se intretin fara a depune efort. Tijele de conectare si aborii sunt realizati din otel astfel incat sa aiba un nivel de durabilitate ridicat. Pornirea se realizeaza indiferent de conditiile meteorologice, iar motoarele dezvolta intre 1 si 3 cai putere.

Motocoasele prevazute cu motoare electrice au greutati reduse si se adreseaza uzului gospodaresc. Sunt ideale pentru taierea ierbii din jurul copacilor sau al treptelor, au dimensiuni reduse, costuri de intretinere mici si sunt echipate cu protectii termice, ce opresc motoarele in cazul in care se supraincalzesc.

Comandati-va online o motocoasa si nu veti mai fi nevoiti sa va deplasati

Avand in vedere ca Magazialucostica.ro plaseaza pe piata zeci de modele de motocoase, cu meniri functionale diferite si intrucat practica preturi accesibile, echipa de la baza magazinului isi doreste sa multumeasca cerintele si bugetele tuturor persoanelor aflate in cautarea unui astfel de echipament.

De asemenea, daca stiti pentru ce model sa optati, tot ce aveti de facut se rezuma la efectuarea unei comenzi online. Aceasta se plaseaza pe site-ul magazinului cu ajutorul functiei “Adauga in cos”.

Daca nu cunoasteti ce motocoasa corespunde necesitatilor dumneavoastra, un reprezentant Magazialucostica.ro va poate oferi consiliere la numarul de telefon 0741.077.261.

Leave a Reply

Your email address will not be published.