Cum organizam campanii de link building?

O campanie de link building presupune construire de linkuri externe intre website-ul unei afaceri si platforme de comunicate de presa. Un comunicat de presa este un articol scris cu ajutorul expertului SEO pentru a face link building.

Campaniile de link building sunt apreciate de expertii SEO deoarece dau rezultate positive de fiecare data. Apeland la serviciile de optimizare SEO poti alege o campanie de construire de linkuri externe pentru websiteul afacerii tale.

O campanie de SEO se bazeaza pe o lista de cuvinte cheie care trimit catre domeniul de activitate al afacerii pe care doreste clientul sa o promoveze. Fiecare cuvant cheie este folosit intr-un comunicat de presa pentru a construi linkuri externe catre website. Website-ul optimizat creste in momentul in care exista cat mai multe linkuri externe construite catre acel site web.

Linkurile externe sunt descoperite de motoarele de cautare si indexate. In felul acesta Google ofera un grad mai mare de autoritate website-urilor care au cat mai multe linkuri externe.

Link building pentru campania SEO

Agentia Servicii SEO Bucuresti ofera servicii de link building prin comunicate de presa. In functie de necesitatile afacerii clientului, agentia ofera servicii de scriere a comunicatelor si postare, doar postare a comunicatelor sau doar scriere a comunicatelor.

O campanie de link building incepe cu stabilirea numarului de linkuri care este necesar website-ului clientului. Pentru o campanie de 4 luni cu obiectivul de construire a 200 de linkuri noi, agentia SEO are scopul de a crea 50 de linkuri noi lunar.

Parte din acele linkuri externe sunt construite prin creare de comunicate de presa. Serviciile de creare de comunicate de presa sunt esentiale in campaniile de optimizare SEO. Atunci cand alegeti din lista de servicii, optati pentru campaniile care includ postari de comunicate de presa.

Servicii SEO Bucuresti – descrierea firmei

Firma specializata in serviciile de optimizare SEO se bucura de avantajul de a fi pe prima pagina a rezultatelor Google pentru orasul Bucuresti. Multumita clientilor fericiti si a cresterii constante a afacerii, Servicii SEO Bucuresti se extinde in prezent catre alte orase ale Romaniei, dar si international.

Email         vlad@serviciiseobucuresti.ro

Telefon.     0723159147

Persoana contact – Vlad Popescu

 

link building

Leave a Reply

Your email address will not be published.