Laptopuri second hand performante pe NouDinNou.ro

 

Pentru cumpararea unui laptop nou-nout performant din magazin o persoana poate scoate o multime de bani din portofel, de la cateva sute pana la cateva mii de lei. Sunt multe magazine online ce se ocupa cu comercializarea lor insa un magazin ce dispune de o gama larga de produse din acest domeniu este NouDinNou.ro. Acest magazin online comercializeaza laptopuri second hand si laptopuri refurbished cu preturi accesibile oricarui doritor.

Magazinul online NouDinNou.ro dispune de o gama larga de produse incepand de la calculatoare sh pana la accesorii precum: cabluri, adaptoare si multe altele. Printre acestea laptopurile second hand sunt printre cele mai cautate dintre vizitatorii site-ului.

Incepand cu preturi de la 720 de lei aceste laptopuri sunt o solutie buna pentru orice utilizator, pentru vizionat filme, ascultat muzica sau pentru diverse proiecte de tip text si nu numai. Acestea se adreseaza tuturor persoanelor ce vor sa aiba un laptop care sa functioneze la acelasi performanta cu unul nou, dar al carui cost de cumparare sa fie cu mult mai ieftin.

Care sunt tipurile de laptopuri second hand pe care NouDinNou.ro le comercializeaza?

  • Laptopuri second hand marca DELL – tipul de procesor disponibil pentru acest tip de laptop este de i3 si i5. Toate produsele vin cu un certificat de garantie cu un termen de garantie de 1 an de zile. Laptopurile second hand DELL au 2 nuclee care au o capacitate de 2 Ghz si 2.9 Ghz, iar unitatile hard disk ale acestora permit stocarea pana la 250 GB.

laptopuri refurbished

  • Laptopuri second hand marca HP – Procesorul acestui tip de laptop este de 5 nuclee si functioneaza la o frecventa de 2.6 Ghz, sunt catalogate facand parte din clasa business iar memoria de stocare atinge 8 Gb.

laptop second hand

  • Laptopuri second hand marca Lenovo – fiind o firma chinezeasca procesoarele acestor tipuri de laptopuri second hand sunt eficiente, numarul de nuclee este cuprins intre 3 si 7. Acele laptopuri second hand care au un procesor i7 se numara printre cele mai performante datorita faptului ca au o capacitate de stocare generoasa de 1 Tb. Toate laptopurile second hand din aceasta categorie au unitati optice DVD-RW si vin insotite de un certificat de garantie de pe un termen de 2 ani de zile. Comercializand o gama larga de produse IT, scopul firmei NouDinNou.ro este de a se plia conform bugetului si nevoii persoanelor de a accesa un laptop performant la un pret avantajos.

laptopuri second hand

Cum puteti sa achizitionati un laptop second-hand?

Pentru cumpararea unui laptop sh din gama de produse pe care magazinul online NouDinNou.ro o pune la dispozitie clientilor sai este sa accesati pagina oficiala a magazinului si sa efectuati procesul de comanda. Vizitarea ofertei din mediul online poate sa fie facuta oricand si oriunde deoarece magazinul NouDinNou.ro este mereu deschis.

Persoanele care comanda de pe site vor beneficia de puncte de loialitate cadou de care se pot folosi pentru a beneficia de reduceri substantiale de pret pentru cumparaturile viitoare.

1 Comment


  1. Foarte bun articolul, multumesc pentru postare.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.